Aukjes verlanglijstje – Cadeautips voor een kleutermeisje

cadeautips meisje 4 jaarOver een week is Aukje jarig en een paar dagen later komt Sinterklaas alweer aan in Nederland. En omdat we dat natuurlijk gaan vieren met gezelligheid, veel lekkers en cadeautjes mocht Aukje alvast een verlanglijstje maken. Het meeste zocht ze zelf uit en ik schaafde het lijstje hooguit een tikje bij…

Toen Aukje het speelgoedboek onder haar neus kreeg begon ze enthousiast te bladeren. Bij elke bladzijde riep ze een paar keer enthousiasast dat ze het wilde hebben. Het meeste wat ze riep het ik opgeschreven, sommige dingen heb ik weggelaten en her en der heb ik het wat aangevuld. Uiteindelijk is dit Aukjes verlanglijstje geworden:

 • Een walkie talkie. Geen idee waar ze dit van kent, maar ze was heel duidelijk, dit wil ze hebben. Dus zocht ik maar meteen een leuke van Frozen voor haar uit.
 • Mr. Bucket. Van dit vrolijke spel komt nogal vaak een reclame voorbij en elke keer roept Aukje enthousiast dat ze het wil hebben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het er ook wel leuk uit vind zien.
 • My Little Pony Zwemmende Zeepony. Sinds we naar de film zijn geweest is alles van My Little Pony helemaal hot. Dus er zijn al een aantal dingen van gekocht voor 5 december, maar deze staat nog op haar lijstje. Kan ze lekker mee spelen als ze in bad zit.
 • Zookies kat. Bij het zien van deze reclame werd Aukje erg enthousiast en dan vooral van de poes. Ik schreef hem meteen op, maar moet heel eerlijk zeggen dat ik er daarna nooit meer iets over heb gehoord. Al vond ik het idee zelf wel erg grappig, zo’n knuffel die om je arm geklemd kan worden. Hoef ik hem niet steeds te dragen 😉
 • Een extra schoolbeker. We hebben een broodtrommel, een fruitbakje en een drinkbeker. Maar als ze dadelijk hele dagen naar school gaat dan heeft ze twee bekers nodig, eentje om 10 uur en eentje om 12 uur. Het liefste zou ze er eentje willen van My Little Pony, maar die zijn er helaas niet. Dan maar Frozen, is ook altijd goed.
 • Wobbel. Of nou ja, dat weten we eigenlijk nog niet. Ik twijfel al een jaar of het wat is. Binnenkort huur ik er een week één om te proberen. Ben heel benieuwd wat ze ervan vindt!
 • Een piano. Of beter gezegd, een vrolijk Frozen instrument 😉 Ik ben heel benieuwd hoe lang het duurt voordat ik dat ding beu ben…
 • Gipsgieten. Aukje is een echte knutselkont en is dol op het verven van beeldjes. Super leuk als ze de beeldjes dan eerst zelf mag maken.
 • Prinsessenschoentjes. Aukje waant zich al een echte prinses, maar deze schoenen maken het helemaal af hoor. Ik denk dat ze ze niet meer uittrekt als ze de schoenen eenmaal heeft.
 • Krokodil met kiespijn. Dit spel blijft leuk, voor jong en oud. Ben benieuwd wat ze ervan vindt als ze het echt krijgt.
 • Kidi Superstar meezing set. Aukje is dol op zingen en dansen. Niet gek dus dat ze deze uitkoos. Al twijfel ik zelf of ik niet beter deze disco kubus kan kopen. Lijkt me ook wel heel erg gaaf!Verder krijgt ze sowieso:
 • Space scooter. Eigenlijk wilde ze een step, maar dit lijkt mij leuker hihi. Hopelijk denkt Aukje er net zo over.
 • Furreal friends Charlie. Aukje is dol op knuffels en toen we een tijdje geleden bij het hoofdkantoor van Hasbro waren, was ze niet weg te slaan bij de Furreal Friends. Ik ben benieuwd wat haar reactie is als ze Charlie ziet.
 • Kinderparfum. Toen we laatst bij Ici Paris waren, kreeg Aukje een proefmonstertje mee. Ze was zo trots als een pauw. En dus schreef ik dit meteen op haar lijstje erbij.
 • Mijn schoolfotoboek. Nu ze bijna naar school gaat is een schoolfotoboek een toepasselijk cadeau. Kan ze de foto’s van elk jaar netjes in bijhouden. Ook leuk voor later!
 • CD van Kinderen voor Kinderen. Nummer 38 hebben we al, maar omdat ze de liedjes van cd 37 ook zo leuk vindt, krijgt ze die cd ook.
 • Play Doh Pizza party. Aukje is dol op klei en dol op koken. Mooie combinatie dit dus.

En stiekem heb ik zelf ook al een aantal dingen gekocht voor 5 december, maar die zie je binnenkort nog wel voorbij komen in een shoplog.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.