Neon Marker Maker + Win! * GESLOTEN

neon marker maker

Deze week maakte ik samen met Aukje haar eigen neon stiften met de Neon Marker Maker set van Crayola. Wat was dat leuk! Aukje kon er geen genoeg van krijgen en ging daarna meteen met de stiften aan de slag. Ik vertel hoe het werkt en mag ook een set weggeven!

Neon Marker Maker

Een tijdje terug kreeg ik een mail van Crayola met de vraag of we hun Neon Marker Maker set wilden testen. Nou kleurt Aukje ontzettend graag dus hoe leuk zou het zijn als ze dan ook haar eigen stiften zou kunnen maken. Al snel kregen we de set binnen en mijn eerste reactie was “O jee, dit is ingewikkeld!” Ik besloot om het bijgeleverde stappenplan eens goed te bekijken maar het bleef een beetje vaag. Daarom besloot ik om de stappen gewoon meteen mee te gaan doen en toen bleek het eigenlijk ontzettend simpel!

De inhoud van de doos

  • 3 kleuren inkt
  • Stickervel
  • Mengkaart
  • Viltstift vergrendelaar
  • 36 stiften (binnen – en buitenkant + dop)

neon marker maker

Hoe werkt het?

Als eerste kijk je op de mengkaart welke kleur je wilt maken. Vervolgens druppel je de juiste kleuren in de goede verhouding in de daarvoor bestemde houder. Je drukt een stiftje in een plastic achterkant en zet deze voorzichtig in de inkt. Ondertussen druk je de punt van de stift in de plastic buitenkant. Deze zet je dan ondersteboven in de vergrendelaar. Als alle inkt uit de houder door de stift is opgezogen, klik je deze twee op elkaar en daarbij moet je flink kracht zetten, totdat je twee keer “klik” hoort. Dit kon Aukje niet alleen, dus hierbij is waarschijnlijk wel hulp van een volwassene nodig. Dan is je stift klaar. Je moet even geduld hebben totdat de punt van de stift de juiste kleur heeft maar dan kan je er lekker mee kleuren! Je kan de kleur van de stift nog op een labeltje schrijven of kleuren, maar doordat de plastic buitenkant doorzichtig is, is dat niet perse nodig. De dop om de stiften mee af te sluiten is tevens te gebruiken als sleutelhanger, waardoor je de stiften makkelijk aan bijvoorbeeld je tas of etui kunt hangen en ze zo overal mee naartoe kunt nemen.

neon marker maker

WIN!

Wil jij de Neon Marker Maker winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 8 december. Op 9 december krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Yessica, heel veel plezier ermee!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.