Sinterklaas printables + winactie!

sinterklaasSpannend, zaterdag is het weer zover, de intocht van Sinterklaas! Geweldig vond ik het vroeger altijd als dan eindelijk het moment daar was dat de Sint met zijn Pieten weer naar Nederland kwamen. Gewapend met een bakje pepernoten en een glas limonade zaten mijn zus en ik vol spanning voor de televisie, met open monden te kijken naar het hele gebeuren op tv.

Ik ben beniewd of Aukje er dit jaar al iets van zal begrijpen, de intocht van Sinterklaas. Überhaupt het hele Sinterklaas gebeuren zal ze waarschijnlijk nog niet echt snappen denk ik, maar toch vind ik het leuk om eraan mee te doen. Het huis versieren, knutselen rondom het Sinterklaas thema, pepernootjes eten, het Sinterklaas journaal kijken en als knaller natuurlijk pakjesavond op 5 december.

Knutselen

Voor een kind is er natuurlijk niks leuker dan een versierd huis rond Sinterklaas. “Dan voelen de Pieten zich welkom bij ons!” En nog leuker is het natuurlijk als die versiering zelf geknutseld is. Nou begrijp ik dat niet iedereen evenveel zin, tijd en inspiratie heeft om zelf knutsels te bedenken, maar daar kan ik jullie bij helpen!

Op Annekoendigitaal.nl staan namelijk een aantal leuke printables die je samen met je kind, of alleen, kunt knutselen. Slingers om het huis mee te versieren, zakjes om pepernootjes in te doen, doosjes, labels, cupcake toppers, cupcake wrappers en zelfs leuke verlanglijstjes om in je schoen te stoppen. Super leuk om in elkaar te knutselen, bijvoorbeeld zaterdag tijdens het kijken van de intocht op tv.  printablesTraktatie

Ook voor traktaties kan je op deze site terecht. De keuze is enorm en er zit altijd wel iets tussen wat bij jouw kind past. Voor Aukjes verjaardag heb ik bijvoorbeeld deze leuke Bumba’s geknutseld.  Naast traktaties kan je er ook terecht voor kalenders, cakewrappers, sweet table decoratie en nog veel meer.bumba traktatieWinactie

Lijkt het je leuk om (samen met je kind) lekker aan de knutsel te gaan dan heb ik goed nieuws. Je kan namelijk een printable naar keuze winnen! Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter dat je meedoet, like de facebook pagina van Annekoendigitaal en like de facebookpagina van Aukjeswereld. Deze winactie loopt tot en met 18 november. De winnaar krijgt de 19e een mailtje, dus hou je mail goed in de gaten!

Heel veel succes!product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.