4 tips om te besparen op verschillende abonnementen *

verschillende abonnementen

Tegenwoordig hebben veel mensen last van de inflatie. Hierbij is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om de kachel een graadje hoger te zetten of om uitgebreid boodschappen te doen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om te besparen op je abonnementen. Met goedkoop en een sim only kun je per maand bijvoorbeeld al flink wat extra geld overhouden. In dit artikel geven wij je verschillende tips om te besparen op verschillende abonnementen.

Het internetabonnement

Een internetabonnement kan al snel oplopen tot 80 euro per maand. Toch is het ook mogelijk om te kunnen internetten voor vier tientjes. Als je niet vaak dingen hoeft te downloaden en niet teveel mensen tegelijk op het internet zitten, is een goedkoop abonnement zeker haalbaar. Om het juiste internet te vinden, kun je providers van internet vergelijken. Vaak zijn er rond de feestdagen ook verschillende aanbiedingen.

De mobiele telefoon

Veel mensen kopen een unlimited abonnement bij hun iphone abonnement, terwijl ze dit vaak niet eens nodig hebben. Dit kost ontzettend veel geld. Daarom is het verstandig om goed in kaart te brengen hoeveel belminuten en MB’s je per maand verbruikt, hierdoor kun je dan een abonnement vinden die bij je past.  Wil je dus graag besparen op abonnementen? Vergelijk dan verschillende internetproviders met elkaar. Daarnaast is het verstandig om de vaste telefoon weg te doen, als je deze niet meer gebruikt. Bij een televisieabonnement moet je alleen zenders in je pakket stoppen, die je ook daadwerkelijk wilt. En als laatste is het verstandig om een passend mobiel abonnement te nemen.

De vaste telefoon

Veel mensen gebruiken tegenwoordig alleen nog hun mobiele telefoon. Er zijn tegenwoordig enorm veel betaalbare modellen zoals de iphone se 2022, waardoor het verstandig is om te overwegen of de vaste telefoon wel echt nodig is om te hebben. Een vaste telefoon brengt namelijk de kosten van zo’n 60 euro per maand met zich mee. Als je de vaste telefoon dus niet gebruikt, is het verstandig om het abonnement op te zeggen.

De televisie

Een abonnement bij de televisie beschikt vaak over veel extra’s die je helemaal niet nodig hebt. Zorg daarom ervoor dat je een abonnement kiest met zenders die je daadwerkelijk gebruikt. Dit scheelt namelijk erg veel geld. Neem daarnaast alleen een abonnement op streamingdiensten als Netflix of Disney als je deze ook gebruikt. Dus, wil jij ook graag besparen op je abonnementen? Neem deze tips dan mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.