Zo verwijder je aardbeienvlekken uit kleding

aardbeienvlek verwijderen

“Emmi aardbei!” Ons kleine fruitmonstertje is dol op aardbeien, en eet ze dan ook regelmatig. Nou doe ik haar eigenlijk altijd wel een slabber om, maar het komt toch wel eens voor dat ze naast haar slabber knoeit. Geen probleem, want binnen 5 seconden is de vlek weer uit haar kleding!

Aangezien we onze eigen geteelde aardbeien verkopen thuis, is het niet zo gek dat onze meiden vaak aardbeien eten. Ze zijn er dol op en ik geef ze geen ongelijk. In het begin was ik altijd erg voorzichtig en deed ik Emmi altijd een grote slabber om. Ik dacht namelijk dat ik eventuele vlekken niet of nauwelijks uit haar kleding zou krijgen. Totdat ik een keer deze tip hoorde en het zelf probeerde. Het werkte!

aardbeienvlekken
aardbeienvlek verwijderen

Het is eigenlijk de makkelijkste manier waarmee ik ooit een vlek heb verwijderd. Heb je een aardbeienvlek in je kleding, span dan het gedeelte met de vlek over een kopje of schaaltje. Kook wat water, giet dit op de vlek en je ziet de vlek gewoon verdwijnen. Zo simpel is het.

Echt, als dit toch eens bij alle vlekken zou werken! Geen idee trouwens, maar ik ga het zeker vaker proberen. Scheelt toch een hoop moeite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.