5x Geef eens een bloemetje op een onverwacht moment *

“Welkom thuis!” Een prachtige bos bloemen staat te pronken op tafel, wat een verwennerij en wat heerlijk thuiskomen. Zo leuk om verrast te worden met bloemen op een moment dat je het niet verwacht…

Bloemen bezorgen

Wie kent het niet? Een huis vol bloemen na een verjaardag. Een week lang kan je genieten van al dat moois, om vervolgens weer heel lang te moeten wachten op een nieuwe bos. Tenzij je er natuurlijk zelf eentje koopt, maar dat is toch net wat minder leuk dan wanneer je bloemen krijgt. Maar waarom geven we eigenlijk alleen maar bloemen als er iemand jarig is, trouwt of bij een begrafenis? Waarom trakteren we elkaar niet vaker op een prachtige bos bloemen? Er zijn zoveel leuke en originele momenten te bedenken waarop je iemand een bos bloemen kan geven. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want je laat gewoon de bloemen bezorgen en je tovert zo een lach op iemands gezicht. Bijvoorbeeld op deze momenten:

Na een vakantie

Ik kan me nog goed herinneren dat mijn opa en oma vroeger altijd een bos bloemen op tafel zetten als we terugkwamen van vakantie. Het is zo fijn thuiskomen als er een prachtige bos op tafel staat. Met een beetje geluk hoef je nog niet meteen aan het werk en kan je dus extra genieten van de bloemen, zo fijn!

bloemen

Na een bevalling

Of na een bevalling. Ik kreeg zelf een prachtige bos bloemen na mijn eerste bevalling, die heeft de hele kraamweek op mijn slaapkamer gestaan en ik heb er zo ontzettend van genoten. Vind je het te vroeg om al op kraamvisite te gaan dan laat je gewoon de bloemen bezorgen en dan schrijf je er een lief kaartje bij. Je kunt ervoor kiezen om het boeket helemaal roze te laten maken als het een meisje is, of er een leuk knuffeltje in te laten zetten. Bij debloemist.nl kan je per categorie de boeketten bekijken zodat je alle mogelijkheden ziet, ideaal!

Om vriendschap te vieren

Reken eens terug hoe lang je al bevriend bent met die ene lieve vriendin. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of je nou 7, 10 of 12,5 jaar bevriend bent, ik weet zeker dat ze het geweldig vindt als je haar verrast met een bloemetje om haar te bedanken voor zoveel jaar trouwe vriendschap. Een lief kaartje erbij en gegarandeerd dat ze haar tranen even weg moet slikken hoor.

Als aanmoedinging

Is er iemand met een hele knappe prestatie bezig? Trainen voor de marathon, stoppen met roken, of iets heel anders misschien. Hoe leuk is het om dan al tijdens het proces een bloemetje te geven als aanmoediging, in plaats van achteraf om te feliciteren met de behaalde prestatie. Ik weet zeker dat het een extra steuntje in de rug zal zijn!

Zomaar

Nou kan ik natuurlijk nog wel 20 redenen bedenken waarom je iemand bloemen kan sturen, maar gewoon zomaar is misschien nog wel het allerleukste. Er hoeft gewoon niet altijd een reden te zijn om iemand anders blij te maken.

Gewoon bij de supermarkt

Wist je trouwens al dat je je bloemen tegenwoordig ook gewoon bij de supermarkt kunt bestellen. Ik wist al wel dat ze steeds mooiere bossen verkopen, maar je kunt nu dus ook bloemen laten bezorgen bij Deen Supermarkten. Het gaat hetzelfde als bij elke andere bloemen bestel site, je kiest een boeket n.a.v. de foto’s, vult de verzendgegevens in, even betalen en klaar. Super makkelijk!

Laat jij ook wel eens bloemen bezorgen? Of breng je ze het liefste zelf naar de ontvanger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.