Gratis op je verjaardag…

gratis op je verjaardag
Wist jij dat je rond je verjaardag een heleboel gratis producten kunt krijgen? En je hoeft er niet eens (mega gênant) om te vragen, want in de meeste gevallen hebben de medewerkers niet eens in de gaten dat je het product voor niks krijgt…

HEMA

“Hoi, ik kom mijn verjaardagstompouce ophalen”. De vrolijke jongen achter de balie feliciteert me met mijn verjaardag, scant mijn digitale HEMA pas en loopt naar de tompouces toe. In een schattig, speciaal verjaardagsdoosje, krijg ik mijn tompouce mee naar huis. Om je gratis tompouce te ontvangen, heb je dus de HEMA app nodig en moet je de voucher activeren. Deze voucher is 10 dagen geldig en bij mij was hij al ruim voor mijn verjaardag zichtbaar in de app, dus je hoeft niet perse op je verjaardag zelf te gaan. Je kunt hem overigens ook online verzilveren, maar dan moet je er nog wel 3 tompouces bij kopen.

Dunkin’ Donuts

Bij Dunkin’ hoef je niet eens een medewerker te spreken. Je loopt naar de bestelcomputer, kiest een donut naar keuze en scant ook hier de QR code in de app. In het betalingsscherm verspringt de prijs van de donut nu naar € 0,00. Op deze manier heeft dus niemand in de gaten dat je een verjaardagscadeautje op komt halen. Deze voucher verscheen echt op mijn verjaardag zelf in de app, maar was geloof ik wel een paar dagen geldig.

gratis donut

McDonald’s

Ook in de McDonalds app verscheen de deal op mijn verjaardag zelf, maar ook deze was een aantal dagen geldig. Je hebt de keuze tussen een gratis hamburger, doosje met 6 kipnuggets of een McFlurry. De McDonald’s heeft ook bestelschermen, dus zorg dat je de deal activeert in de app, bestel via de computer en scan je code. Je kunt nu je gratis verjaardagscadeau ophalen zonder dat iemand het in de gaten heeft 😉

La Place

Een heleboel lekkere dingen, maar bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een taartje! Bij La Place verschijnt deze op je verjaardag in de app en je kunt dit gratis taartje binnen 30 dagen ophalen. Kies een lekker taartje uit, scan bij de kassa jouw La Place app en je kunt van je gratis taartje genieten.

gratis op je verjaardag

Jumbo

Heb je de Jumbo extra’s app? Dan verschijnt er op jouw verjaardag een berichtje dat je gratis Choco Crunch krijgt. Gewoon bij de wekelijkse boodschappen mee inladen en als je jouw pas hebt gescand dan wordt het bedrag automatisch op € 0,00 gezet.

Lidl

En als je de Lidl Plus app hebt, dan schijn je daar een coupon voor een gratis reep chocolade in te krijgen. Deze is dan ook een paar dagen geldig. Bij gebrek aan Lidl app heb ik niet kunnen controleren of dit nog steeds zo is. Mocht dit verandert zijn dan hoor ik het graag!

Kinepolis

Als je een Kinepolis profiel hebt, dan mag je op je verjaardag, of de dag erna, gratis naar een film naar keuze. Je laat dan de barcode van het verjaardagsticket zien aan de kassa en je bioscoopbezoekje is helemaal voor niks.

Rituals

En tot slot, ben je een Rituals member en ontvang je de nieuwsbrief in je mail? Dan ontvang je in de week voor je verjaardag een mailtje met de mededeling dat je een gratis doucheolie krijgt bij aankoop van een product uit de winkel. Let op, deze doucheolie krijg je echt alleen mee bij het scannen van de code uit de mail, dus geen mail = geen doucheolie.

Nou vertel, wat ga jij allemaal halen op (of rond) je verjaardag? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.