5 redenen om online in plaats van fysiek een kaartje te sturen *

online kaartje sturen

Slechts enkele jaren geleden moest je nog naar een fysieke winkel om een kaartje te kopen, maar vandaag de dag is dat niet meer nodig. Tegenwoordig kun je namelijk ook online een kaartje kopen en direct versturen. Kies je nog altijd voor de ‘ouderwetse’ manier? Lees dan vooral verder. In deze tekst zetten we namelijk 5 redenen op een rijtje om online in plaats van fysiek een kaartje te sturen…

1. Makkelijk

Het gemak is één van de voornaamste redenen om een online kaartje te sturen. Wil je een felicitatie geboorte kaartje sturen aan iemand die net bevallen is van een kindje, maar heb je niet zo’n kaartje in huis? Geen probleem, want je kunt online een leuk kaartje uitzoeken. Zodra je een leuke gevonden hebt, kies je het formaat, voeg je een tekst en eventueel een foto toe, , vul je het adres in en kies je de bezorgdatum. Zodra je deze stappen doorlopen hebt, kun je het kaartje direct versturen.

2. Snel

Kom je er de dag van tevoren ineens achter dat er morgen iemand jarig is? Dan denk je misschien dat je te laat bent om een kaartje te sturen. Als je voor een online kaartje kiest, is deze kans een stuk kleiner. Binnen Nederland worden kaarten en brievenbuspakketten vaak de volgende dag al bezorgd als je voor 21.00 uur een bestelling plaatst. Ondanks dat er op maandag een reguliere post komt, kan een kaart toch bezorgd worden. Je betaalt dan alleen wel een hoger tarief, want de kaart wordt bezorgd met de pakketdienst.

3. Groot aanbod

In fysieke winkels is het aanbod kaartjes beperkt. Kies je voor een online kaartje? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Op het internet worden namelijk duizenden kaarten verkocht. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil je geen geschikte kaart(en) vinden. Doordat je online kunt filteren op soorten kaarten, hoef je niet het hele aanbod te doorlopen. Ben je op zoek naar kerstkaarten? Filter hier dan op en je krijgt alleen kaarten voor deze feestdagen te zien.

4. Zelf ontwerpen

Sommige mensen nemen genoegen met een standaardkaart, maar misschien vind jij het juist wel leuk om een kaart te personaliseren. Dit brengt ons bij een vierde reden om online in plaats van fysiek een kaartje te sturen. Online kun je namelijk zelf kaarten ontwerpen. Je kunt zelf tekst, foto’s en decoratie toevoegen, waardoor je helemaal zelf bepaalt hoe de kaart eruit komt te zien. Op deze manier ben je er zeker van dat je een unieke kaart verstuurt en dat wordt vast gewaardeerd door de ontvanger.

5. Goedkoper

Wil je besparen op een kaartje sturen? Kies dan voor een online kaart. De prijzen van online kaarten lopen nogal uiteen, waardoor je helemaal zelf bepaalt hoeveel je eraan uitgeeft. Bovendien zijn er zo nu en dan kaartjes afgeprijsd, waardoor je goedkoop een kaartje kunt sturen. Let op: de postzegel is vaak nog niet bij de prijs inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.