Project: Blog Battle

blog battle“Als we nou allebei een aantal opdrachten bedenken, en dat we deze dan beiden uit moeten voeren. Dan mogen de lezers stemmen wie de opdracht het beste heeft uitgevoerd en wie de battle heeft gewonnen…” En zo begon het, deze blog battle. Vandaag vertel ik hoe het precies werkt en met wie ik ga battelen…

Een blog battle

Alweer een tijdje geleden vroeg ik op Instagram wie er zin had om samen met mij een nieuw blogproject te starten. Er kwamen verschillende reacties, waaronder die van Merel. Zij had wel zin om samen iets te gaan doen en nadat we er een paar nachtjes over hadden geslapen wisten we wat het ging worden, een Blog Battle!

Wat houdt het in?

Vanaf nu komt er om de week een Blog Battle artikel online. Zowel op Aukjeswereld, als op Lotuswritings. Vandaag maken we de eerste challenge bekend. Deze uitvoering komt al op zaterdag 22 september online op beide sites. Merel zal haar uitvoering van de challenge op Lotuswritings laten zien en ik zal mijn uitvoering hier op Aukjeswereld laten zien. Vanaf dat moment hebben jullie, onze lezers, één week de tijd om te stemmen wie de opdracht het beste heeft uitgevoerd. Na een week sluit het stemformulier en kan er niet meer worden gestemd.
Ook maken we onderaan elk artikel steeds de nieuwe challenge bekend, zodat ook jij weet waar wij de daaropvolgende weken mee aan de slag gaan.
Blogbattle

De challenges

In totaal hebben we zes challenges. Merel en ik bedachten er beiden drie en de uitvoering van de challenges komen online op 22 september, 6 oktober, 20 oktober, 3 november, 17 november en 1 december. Zo hebben we steeds twee weken om de challenge uit te voeren. Op zaterdag 8 december eindigt de battle en maken we de algehele winnaar van de challenge bekend.

De eerste challenge

Vandaag dan de bekendmaking van de eerste challenge, die dus volgende week al online komt!

Maak een originele, optische illusie foto

Merel en ik gaan deze week dus beiden met deze opdracht aan de slag en volgende week zaterdag zie je bij ons beiden het resultaat! Vanaf dat moment kan je ook gaan stemmen via onze Facebookpagina’s (Lotuswritings en Aukjeswereld). Tot volgende week!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.