Waarom vruchtensap zo ontzettend belangrijk is *

“Mama mogen we fruit?” Onze meiden zijn gek op fruit. Gelukkig maar, want fruit is natuurlijk hartstikke gezond. Zelf ben ik wat minder goed in het eten van fruit, vruchtensap daarentegen ben ik dan weer wel dol op…

Fruit zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Een goed voorbeeld zijn anti-oxidanten. De meeste mensen weten inmiddels wel dat ze gezond zijn. In het kort zijn ze een antwoord op vrije radicalen die oxidatieve schade in het lichaam veroorzaken. Dat klinkt leuk, maar het is niet heel tastbaar. HappyJuicy maakt de gezonde en lekkere sapjes. Daarbij letten ze extra goed op een gezonde samenstelling. Al deze vruchtensappen zitten boordevol anti-oxidanten. In dit blog lees je over de voordelen van de sapjes van HappyJuicy.

Anti-oxidanten zijn een boost voor je immuunsysteem

Het is belangrijk om je immuunsysteem te ondersteunen met verantwoorde voeding. Gezonde vruchtensappen spelen daar een belangrijke rol in. Dat komt met name door de grote hoeveelheid anti-oxidanten. Infectieziekten komen veel minder voor omdat virussen en bacteriën effectief bestreden worden. Dat is extra belangrijk nu het Coronavirus nog steeds onder ons is.

Een gezondere en soepele huid

Je huid krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Onder andere zonlicht heeft een schadelijke uitwerking. Beschadigde cellen leiden tot een verouderde huid. Neem dagelijks anti-oxidanten tot je om je huid jong en gezond te houden. Bijvoorbeeld door dagelijks een gezond sapje te nuttigen!

Heerlijke vruchtensap boordevol gezonde ingrediënten

In de vruchtensappen van HappyJuicy zitten geen toegevoegde smaakstoffen. Daarbovenop zijn ze vrij van extra suikers. Kortom, het is echt 100% sap. Daarnaast zit er een superfood in elke soort. Denk bijvoorbeeld aan ingrediënten zoals kurkuma, gember, spirulina, camu camu, limoen en goji bessen. In totaal zijn er 9 heerlijke smaken om uit te kiezen. Hierdoor blijf je variëren en zijn de sappen ideaal wanneer je af wenst te vallen met een sapkuur.

Gezond sap met oog op duurzaamheid

Bij het persen van sap blijven resten over. Denk bijvoorbeeld aan klokhuizen, pitten en schillen. Het zou zonde zijn wanneer dat allemaal verloren gaat. Zeker nu er zoveel aandacht is voor duurzaamheid. Daarom doneert HappyJuicy alles wat van het fruit over is na het persen aan boeren in Noord-Holland.

De beste methode om sap te persen

Sap persen vraagt om de nodige expertise. Aangezien een verkeerde manier leidt tot het verloren gaan van belangrijke voedingsstoffen en vitamines. In de supermarkt gebruiken ze snelle, goedkope methodes om sap te persen. Helaas is dat verre van ideaal. HappyJuicy kiest daarom voor een speciale en langzamere techniek om sap te persen. Dat is niet alleen goed voor de inhoud, maar ook voor de smaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.