Mijn valentijnscadeautjes…

valentijnscadeautjesDeze week werd er een heel valentijnspakket bij mij thuis bezorgd. Maikel was natuurlijk erg nieuwsgierig, want hij wist van niks… Maar als hij het niet was, wie stuurde mij dan wel al die valentijnscadeautjes…?

Een tijdje terug was ik aan het appen met mijn lieve blogvriendinnetjes, toen het idee ontstond om met z’n allen een keer een leuke swap te gaan doen. Ik deed al eens eerder mee aan een swap, maar dat was met een hele grote groep moeders waarbij ik ook het grootste deel niet kende. Nu leek het ons leuk om met een kleiner en bekend clubje te gaan swappen. Het idee bleef alleen bij een idee en we deden er verder niks meer mee. Totdat we een paar weken geleden ineens gevraagd werden om mee te doen aan een mommy valentine swap. Dat was een leuk idee! Aangezien mijn man de kunst van het verleiden een beetje vergeten is 😉 en de kans dat ik valentijnscadeautjes van hem zou krijgen, eigenlijk nihil is, vond ik het extra leuk om hieraan mee te doen. Nou zou ik toch een valentijnscadeautje krijgen!mama swapEr werden Lootjes getrokken en ik zag dat ik een mooi pakketje mocht maken voor Cassandra. We hadden afgesproken dat we het een beetje beauty gerelateerd zouden houden dus ik ging op jacht naar leuke spulletjes. Benieuwd wat er uiteindelijk allemaal in mijn pakket voor Cassandra zat? Kijk dan hier.

Op de app, ja want natuurlijk moest er er een gezellige mommy valentine swap appgroep worden aangemaakt, werd al druk gespeculeerd en lieten we elkaar steeds sneak previews zien. En afgelopen week druppelden de pakketjes binnen. En toen kwam ook mijn pakketje binnen en kwam ik er eindelijk achter wie mij had. Ik kreeg een heel leuk pakketje van Josan en toen ik de doos openmaakte zag ik een heel vrolijk en kleurrijk geheel met heel veel gezellige bloemetjes ertussen. Er zaten twee heerlijke gezichtsmaskers en een haarmasker in. Een mooie kleur nagellak en een doosje nude kleurige oogschaduw van Catrice. Een wenkbrauw setje, handcrème en niet te vergeten… Chocolade! Super leuk!valentijnscadeautjesLieve Josan, dank je wel voor je leuke en lekkere pakketje (liefde voor Milka Oreo!) Ik ben er erg blij mee! Ben je benieuwd naar de valentijnscadeautjes van de andere swappers? Klik dan hier voor Bregje, CassandraChanna, GeertjeJosanJudith, LindaNicole en Tamara.

En, heb jij ook een valentijnscadeautje gekregen?

P.S. Heb je mijn diary vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.