De Bijlesmeester + Win!

bijlesmeester

Heeft jouw kind moeite met spelling? Of moet je thuis extra oefenen met de tafels? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Help je kind een handje mee met de oefenstof van de Bijlesmeester en ik mag ook nog eens een set van drie boekjes weggeven!

De Bijlesmeester

Sommige kinderen vliegen door de basisschool heen, andere kinderen moeten er wat meer moeite voor doen. Aan die kinderen wordt vaak ook gevraagd om thuis wat extra te oefenen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De Bijlesmeester verzorgt bijles en huiswerkbegeleiding door het hele land. Het doel van De Bijlesmeester is dat kinderen met plezier naar school toe gaan. Dat plezier in school kan verdwijnen, als de lesstof te moeilijk blijkt te zijn. Door thuis extra te oefenen met het oefenmateriaal van De Bijlesmeester, kunnen de moeilijke vakken bij worden gespijkerd en komt het plezier in school weer terug!

Oefenboeken

De Bijlesmeester biedt eigen oefenmateriaal aan, waarmee kinderen ook thuis zelfstandig kunnen oefenen. Dit oefenmateriaal sluit aan bij de toetsen van Cito. De oefenboekjes kunnen gebruikt worden tijdens de bijlessen, maar kunnen dus ook gewoon thuis worden gebruikt. Er zijn oefenboeken voor groep 1 tot en met groep 8 en er zijn verschillende vakken verkrijgbaar. Denk aan taal, rekenen, woordenschat en redactiesommen.

Flitskaartjes

Naast de oefenboeken heeft De Bijlesmeester ook flitskaartjes. Er zijn flitskaartjes voor spelling, hierbij laat je het woord enkele seconden aan je kind zien waarna hij het zelf na moet schrijven. Bij de flitskaartjes van rekenen staat er aan de ene kant een som op het kaartje en aan de andere kant de uitkomst. Ook zijn er flitskaartjes om Engels of Frans mee te oefenen, meetkunde, klokkijken, omtrek en oppervlakte, het alfabet of om het afronden van getallen mee te oefenen.

bijlesmeester

Engels/Frans

Op steeds meer scholen wordt er al vroeg Engels aangeboden. Misschien gebeurt dat nog niet bij jouw kind op school en vind je dat wel belangrijk? Dan heeft de Bijlesmeester ook oefenboeken, flitskaartjes en woordenschatboeken om hier extra mee te oefenen.

Klokkijken

Omdat klokkijken ook niet zo makkelijk is als het lijkt heeft De Bijlesmeester oefenboeken en flitskaartjes voor zowel de analoge als de digitale klok. Zelf heb ik nog een klein klokje gekocht om te oefenen, omdat ik merk dat het ook echt helpt om kinderen zelf de klok op de goede tijd te laten zetten.

Ook voor scholen

De Bijlesmeester is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor op school. Er zijn namelijk oefenboeken speciaal voor op school, waarmee leerlingen zelfstandig kunnen oefenen. Ideaal, want zo heb je alle oefenstof bij elkaar en hoef je niet steeds verschillende mappen af te speuren op zoek naar geschikte materialen.

WIN!

Namens de Bijlesmeester mag ik een set van drie boekjes weggeven. Wil jij kans maken op deze set? Laat dan in een reactie weten welk leerjaar en welke vakgebieden jouw voorkeur hebben. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je extra kans. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 12 april. Op 13 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Maaike, veel succes met oefenen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.