Manusje Vanalles? Of ga ik voor één van deze banen?

Toen er deze week op een inschrijfformulier naar mijn baan werd gevraagd, wist ik even niet wat ik op moest schrijven. Ik ben eigenlijk een soort Manusje Vanalles op het moment. Maar deze banen zouden me best leuk lijken…

  1. Echoscopiste. En dan zo eentje die alleen pretecho’s doet. Dat lijkt me nou zo leuk om te doen, al die kersverse happy ouders bij je op bezoek en jij mag ze dan hun mooie kindje laten zien. Eerst wilde ik verloskundige opschrijven, maar dat vind ik ook wel weer een enorme verantwoordelijkheid (en ik word niet graag ’s nachts uit bed gebeld 😉 )
  2. Entertainer in een vakantiepark. In een speciaal voor mij gemaakte prinsessenjurk elke dag liedjes zingen en dansen met de kinderen uit het park. Dat lijkt me echt zo leuk! Kinderen kijken altijd zo op naar die figuren en ik ben dol op tutten en zingen. Topcombi hihi.
  3. Of bij de Efteling, zo’n speler in het Sprookjesbostheater. Leuk! Alleen weet ik niet of ik wel zo goed ben in het nadoen van die stemmetjes.
  4. Personal shopper. En dan voor het hele gezin shoppen, voor ouders en kinderen. Of mysterie shoppen, dat lijkt me ook erg leuk. Shoppen als baan is trouwens sowieso iets om van te dromen haha.
  5. Barvrouw. Been there, done that maar wat was dat toch leuk! Ik denk nog regelmatig terug aan die tijd. Nu sta ik ook nog wel eens achter de bar op de Hoeve, maar geloof me, dat is toch anders.
  6. Fotograaf. Jep, working on it 😉 Maar ik ben nog vrij onzeker dus ik moet nog flink oefenen! Al gaf de zwangerschapsshoot van afgelopen zondag me wel weer even een boost.

De vorige keer noemde ik het verkopen van trouwjurken, visagiste, actrice in een musical en eigenaresse van een eigen kinderkledingwinkel. Ik moet toegeven, dat deze ook nog steeds hoog op het lijstje staan. Eigenlijk zou ik overal wel een maand stage willen lopen haha, dat zou gaaf zijn!

Wat zou jij wel een leuke baan voor mij vinden?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.