7 jaar getrouwd!

5 jaar getrouwd

Vandaag, 7 jaar geleden, zeiden Maikel en ik ja tegen elkaar. Het was een ontzettend leuke dag en ik kan dan ook iedereen aanraden om te trouwen, het is gewoon zo leuk! En dan wil ik je meteen deze tips meegeven, omdat dat bij ons zo goed bevallen was…

Make up

Ben je iemand die normaal gesproken niet zoveel make-up draagt? En ben je zelf best handig met make-up? Doe het ook op de grote dag dan lekker zelf. Ik deed dat ook en ben er de hele dag zo blij mee geweest. Vaak zie je toch dat bruiden er ineens heel erg anders uitzien, en dat is zo zonde (vind ik tenminste). Ik kocht een goede primer en fixeer spray en het is de hele dag perfect blijven zitten en als ik de foto’s terugkijk ben ik er nog steeds erg blij mee.

Vervoer voor de daggasten

Ga je naar verschillende locaties op de grote dag? Dan is het heel erg leuk om een bus te huren waarin de daggasten de hele dag worden vervoerd. Wij mochten de schoolbus van het kinderdagverblijf van Aukje en Emmi lenen. Het leuke daarvan was dat alle daggasten in die bus naar het gemeentehuis werden gereden en wij op de terugweg bij hen in zijn gestapt. Zo gezellig, met z’n allen in de bus! Ook al is het maar een klein stukje rijden, het is zo veel leuker dan met allemaal losse auto’s.

openingsdans

Grande entree

Geef je een feest? Laat dan eerst alle avondgasten arriveren en kom zelf als bruidspaar als laatste. Wij konden ons nog even rustig opfrissen terwijl onze gasten alvast binnenkwamen. Toen alle gasten er waren kwamen wij binnen met onze openingsact. Zo waren we niet eerst een uur bezig met felicitaties in ontvangst nemen, want na afloop van onze openingsact trokken we iedereen de dansvloer op en konden we meteen lekker dansen.

Bruidssuite

Als het kan, breng dan de huwelijksnacht door in een hotel. Eigenlijk is het een soort verlenging van je bruiloft. Wij hadden de honeymoonsuite in het hotel waar ook ons feest was, dus we konden rollend naar huis ? maar de volgende ochtend werden we nog lekker verwend met een ontbijtje op de kamer en zo konden we samen nagenieten van onze dag. Echt een aanrader!

Samen afsluiten

En niet iedereen zit hierop te wachten, maar nodig een paar mensen uit de dag na je bruiloft om lekker na te kletsen. Bij ons waren onze ouders en nog wat ooms en tantes er en dat was zo gezellig. Lekker nakletsen en nog even nagenieten!

Benieuwd naar onze trouwdag? Hier kan je er meer over lezen.

Welke tip zou jij aan een aanstaand bruidspaar mee willen geven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.