Aukjes diary #52: merry x-mas!

Eerste kerstdag! Hopelijk heb je vandaag een gezellige dag op de planning staan. En als je tussendoor een klein gaatje weet te vinden kan je kijken wat wij de afgelopen week allemaal uitspookten…

Zondag knutselden we met glitterpapier en heel veel glitters. Fijn spul is dat zeg… Ik maakte ook zelf nog iets met glitters, maar hierover deze week meer…Toen we ’s avonds naar bed gingen troffen we Aukje zo aan haha. Gek ding! Ik lag vroeger ook altijd in de meest vreemde posities in bed dus ze heeft het niet van een vreemde…Maandagochtend werden we lekker rustig wakker. Aukje keek even televisie bij ons op bed en ze wilde niet onder de dekens…Voor het artikel van afgelopen dinsdag keek ik in mijn oude fotoalbums. Zo leuk!Maandagavond gingen we gezellig met de familie uit eten. Alvast voor kerst. We namen deze vrolijke vogelvoeder beer mee voor de moeder van Maikel.Gezellig in het restaurant, met Aukjes grote nicht Janne.Die nacht had ze last van warme voeten denk ik 😉Dinsdag gingen we naar de Efteling met mijn moeder en zus. Gezellig meidendagje!Kiekeboe!Best vermoeiend zo’n dag hoor!Aukje ligt tegenwoordig graag onder de tafel haha. Gek ding.Ik ruimde de was op en deed nog wat andere saaie huishoudelijke dingen.Donderdag ging ik werken en zag ik een deel van de gemaakte voedselpakketten voor de voedselbank klaarstaan. Super!
Aukje had ondertussen weer dolle pret bij opa en oma.Beer moest natuurlijk ook even in de poppenwagen 🙂En donderdagavond hadden we kerstdiner op school, gezellig!De open haard stond natuurlijk lekker te knisperen 😉Vrijdag heb ik gewerkt en de kerstspullen in de klas weer opgeruimd. Thuis heb ik nog gedweild en toen was het alweer tijd om Aukje van het kinderdagverblijf te halen. En we hebben weer pech, want we kregen een brief waarin stond dat Aukjes leidster helaas weggaat. Zo jammer!

Gisteravond zijn we lekker uit eten geweest en vandaag is het dus eerste kerstdag en zijn we aan het werk. Nogmaals hele fijne dagen, geniet er lekker van!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.