Wat staat er op mijn verlanglijstje?

cadeautips vrouwSinterklaas is voor velen een kinderfeest, maar bij ons thuis niet. Wij vieren Sinterklaas met de hele familie en dus moest er een lijstje aangeleverd worden. En net als vroeger, zet ik daar gewoon alles op zonder naar de prijs te kijken… (je weet maar nooit wat Sinterklaas voor verrassingen in petto heeft toch?) 

Natuurlijk denk ik wel een beetje aan het budget van Sinterklaas, maar aan de andere kant ben ik ook ontzettend lief geweest dit jaar dus wie weet verdien ik wel wat extra cadeautjes. Dit stond er in ieder geval op mijn lijstje:

  • Grillpan. Het merk maakt me eigenlijk niet zoveel uit, als ik er maar vleesjes in kan grillen haha.
  • Sleutelhanger met foto van mijn meisjes. Dit cadeau staat elk jaar weer opnieuw op mijn lijstje. Ik vind het zo leuk! Alleen heb ik hem dit jaar al wat eerder omdat Aukje hem al ontdekte… Oeps!
  • Steelstofzuiger. Ik heb zo’n hekel aan stofzuigen maar met die twee meiden van ons ontkom je er niet aan. En dus wil ik een steelstofzuiger zodat ik elke avond even snel de grootste kruimels onder de tafel uit kan zuigen zonder dat ik meteen die hele stofzuiger tevoorschijn hoef te halen.
  • Lijmpistool. Ik heb wat crea bea dingetjes in mijn hoofd en ik grijp steeds mis op een lijmpistool. Toch wel fijn om er eentje in huis te hebben.
  • Onderzetters. Een heel saai cadeau maar ik heb ze wel nodig haha.
  • Workshop fotografie. Oké heel eerlijk was dit een verjaardagscadeau. Maar ik zet hem er wel bij, want wie weet heb je er zelf nog wel iets aan. Leuk voor kerst misschien? Ik vond het in ieder geval ontzettend gaaf om te mogen doen.
  • Bloomon abonnement. Elke twee weken een mooie bos bloemen op tafel, super mooi toch?!
  • Vaas. Voor die bloemen van dat Bloomon abonnement natuurlijk 😉

Heb jij nog aanvullende tips? Ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.