Creatief

“Iedereen wordt er wel creatief van hè?” Ik heb deze zin al meerdere keren gelezen en gehoord en ik kan niet anders dan eraan toegeven, ook ik word er best creatief van, dat hele lockdown gebeuren…

Eigenlijk was ik altijd al best creatief, kijk maar eens naar alle verschillende hobby’s die hier al voorbij zijn gekomen. Maar die creativiteit die wat weggezakt leek te zijn, is nu weer helemaal terug hoor! Ik knutsel erop los met de meisjes, heb hele fotoshoots in mijn hoofd (nu nog de uitvoering) en er ontstaan spontaan compleet nieuwe foto ideeën voor op Instagram (die nog in de smaak vallen ook, gelukkig).

Ik merk het trouwens overal wel hoor, ook zzp-ers en bedrijven worden creatief, zo ook ons eigen bedrijf. We maken ineens wraps, salades, ovenpasta’s en pizza’s met asperges, maken een paasontbijt op afhaal voor dit weekend en plaatsen meer op Insta dan ooit tevoren. Dat hadden we allemaal een maand geleden nooit gedacht.

Natuurlijk is de reden voor die creativiteit vreselijk, en dat is nog zwak uitgedrukt, maar stiekem hoop ik wel dat over een tijd, als alles achter de rug is, de creativiteit overal blijft. Ook bij mezelf, want stiekem geniet ik er enorm van om met Aukje een muisje te maken van vilt of glas in lood van vliegerpapier, iets waar ik twee maanden geleden de tijd niet voor nam. Wie weet wat voor creatieve ideeën er de komende weken nog gaan ontstaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.