Date night!

Morgen is het Valentijn! En ondanks dat we eigenlijk nooit iets voor elkaar doen met Valentijn, krijg ik dan een dag van tevoren toch de kriebels en wil ik toch iets kleins geven. Maar dit keer heeft Maikel zijn cadeautje al gehad…

Gemiddeld één keer per maand hebben Maikel en ik samen date night. Dan slaapt Aukje bij opa en oma en dan kunnen wij lekker samen uit eten. Nou weet ik niet hoe dit bij jou gaat, maar hier komt het er toch regelmatig niet van doordat we het druk hebben met andere dingen, terwijl tijd samen zo belangrijk is! Dus afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer een keer zover, date night. Aukje lag lekker in bed, de oppas was mooi op tijd en wij konden op pad.

Van tevoren had ik natuurlijk al nagedacht over wat we konden gaan doen. Maar in verband met mijn zwangerschap besloten we om het simpel te houden en gewoon lekker uit eten te gaan. Nou is het bij ons meestal zo dat we altijd bij dezelfde restaurants gaan eten, gewoon omdat dat bekend is, je weet dat het eten er goed is en vaak is het lekker in de buurt. Dit keer kreeg ik van Groupon aangeboden om een leuk restaurant uit te zoeken, en dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen!

Toen ik ging zoeken naar de beschikbare restaurants, zag ik dat er verschillende sterren restaurants bij zaten. Super leuk! Normaal ga je denk ik niet zo snel in een duurder restaurant eten (tenminste, wij niet) maar met een flinke korting is het toch een heel ander verhaal. Zeker als je het cadeau geeft voor bijvoorbeeld Valentijn morgen, dan is het toch leuk als het een etentje in een wat luxer restaurant is dan wat je normaal gewend bent. En je bent toch hetzelfde bedrag kwijt. Mooi meegenomen toch?

Wij hebben in ieder geval weer erg genoten van onze date night afgelopen zaterdag. Dus heb je nog geen plannen voor Valentijn? Of wil je gewoon een keer samen op date night? Kijk dan zeker eens op de site van Groupon, want er staan super leuke aanbiedingen bij!

Doe jij iets voor je partner met Valentijn?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.