De happy tag

C&M277 [800x600]Afgelopen week werd ik door Saskia getagd voor de Happy tag. Een tag met acht vrolijke vragen waar je happy van wordt. En wie wil er nu niet happy zijn? Daarom vulde ik de tag ook in, lees mee…

 healthy-pasta-meal-ingredients-1322623 [800x600]Van welk eten word je blij?

Ik hou echt van Italiaans eten. En dan niet zo zeer de pizza’s maar des te meer de pasta’s. Heerlijk! Ook vind ik Italiaanse broodjes erg lekker. Helaas kan Aukje het Italiaanse eten nog niet zo waarderen dus op het moment eet ik het maar heel weinig, maar nu ik dit schrijf besef ik me dat daar maar eens verandering in moet komen! Vanavond maak ik pasta 😉 .

Welke films maken je gelukkig?

Ik word gelukkig van romantische komedies. Heerlijk! Lekker wegdromen bij echte meidenfilms die gaan over bruiloften en liefde. Ik hou ervan! Ik hou trouwens ook wel van een goede thriller/actiefilm hoor, maar echt blij word ik toch van de vrouwenfilms 🙂 .

Van welke muzieknummers word je blij?

Van die echte vrolijke zomerhits! Van die nummers waarvan je meteen aan de zomer (vakantie) gaat denken als je ze hoort. Zo gezellig!

Welke kledingstukken maken jou erg happy?

Rokjes en jurkjes! Die draag ik dan ook het meeste. En ik hou van mooie pumps maar ik weet niet of dat in de categorie kledingstukken hoort. Maikel ziet mij trouwens het liefste in een spijkerbroek met een simpel shirtje haha. Niet echt een match wat dat betreft 😉 .

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Het eerste dat in me opkomt is onze bruiloft en de geboorte van Aukje. Nogal standaard antwoorden vrees ik haha.3748585187_f12560c3fa_m [800x600]Van welke beautyproducten word je blij?

Lippenstift! Ik hou ervan! Alhoewel ik nagellak ook erg leuk vind. Maar beiden draag ik niet dagelijks haha. Als ik kijk naar dagelijkse beautyproducten dan word ik blij van Moroccanoil en concealer.

Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?

Dan kijk ik een lekkere vrolijke film. En ik eet chocolade haha. Gelukkig heb ik dit niet zo heel vaak.

Noem drie willekeurige dingen die jou ontzettend blij maken.

Maikel, Aukje en lieve vrienden en familie. En spontane gezellige avondjes met vrienden. Of zijn dit er nu teveel?SAM_0253 [800x600]Dank je wel Saskia voor de vrolijke tag! Ik tag hierbij Nicole, Nicky en Tamara.

Waar worden jullie happy van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.