Hot Mama Challenge – Uniek project van 9 blogsters

hot mama

Ik ga samen met Bregblogt, Somama, Lifesabout, Mamaliefde, Supermammies, Meisje-eigenwijsje, Everyday-life en Themommydiaries vanaf morgen een unieke challenge aan! De Hot Mama Challenge! We gaan van snot naar hot! 

Wat is de Hot Mama Challenge?
In onze omgeving krijgen we vaak het vooroordeel te horen dat wij als moeders alleen maar bezig zijn met ons kind. Daarin schuilt een kern van waarheid; kinderen vragen tenslotte een hoop tijd en energie. Maar wij zijn meer dan alleen moeder! Wij zijn ook jonge vrouwen met andere interesses, al vergeten we dat zelf misschien soms een beetje. Daarom nu dit project!
In een paar weken transformeren wij onszelf tot ‘hot mama’. Uiteindelijk zullen wij met de feestdagen er dus piekfijn uitzien. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verandering daarna ook doorgezet wordt.

Hot mama Charlotte…
Natuurlijk ben ik al een ontzettende hot mama en loop ik er altijd tot in de puntjes verzorgd bij 😉 haha, not! Ik ben altijd een beetje jaloers op die vrouwen die er altijd, op elk moment van de dag uitzien alsof ze zo uit een tijdschrift komen gelopen. Tip top tot in de puntjes verzorgd. Ik vind het super leuk om er leuk uit te zien en om me op te tutten. Als ik ergens naartoe ga dan trek ik daar maar al te graag tijd voor uit. Maar in in het dagelijks leven loop ik er regelmatig (bijna altijd) als Toos make-up loos rond thuis. Perfect voor deze challenge dus. Iets meer aandacht voor mezelf en hoe ik er bij loop, ook op vrije thuis dagen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedere week staat er een ander thema centraal en we hopen dat jij met ons mee doet! Op deze manier kunnen we elkaar allemaal steunen en helpen! Jullie kunnen elke week een passende opdracht uitvoeren die thuis uit te voeren is. Laagdrempelig en vooral heel leuk!
Jullie kunnen je ervaringen delen in een speciaal opgezette Facebook-groep en op Twitter met onze hashtag #vansnotnaarhot. Uiteraard hebben we ook Instagram.

Elke maandag om 07.00 uur komt er een blog online met de nieuwe challenge! Ben je nieuwsgierig geworden? Vergeet dan niet morgen om die tijd op onze blogs te kijken.

Winactie
Als je fanatiek meedoet met onze challenge en ook foto’s en je ervaringen deelt op onze social media kanalen, kun je een geweldige prijs winnen! De meest actieve deelnemer belonen wij namelijk met een beautypakket ter waarde van ongeveer 200 euro, beschikbaar gesteld door een aantal van de challenge bloggers en Beauty Pillow. Naast dit beautypakket hebben we nog een leuke mini wedstrijd in gedachten om een heerlijk argan olie pakket te winnen, beschikbaar gesteld door Lovearganolie.

Ik ga in ieder geval heel erg hard mijn best doen om deze challenge tot een geslaagd einde te brengen. En ik zou het super leuk vinden als jullie met zoveel mogelijk mama’s met ons meedoen. De opdrachten zijn goed uit te voeren omdat je ze helemaal naar je eigen hand mag zetten, dus ik zie geen reden om niet mee te doen 😉 Mijn foto’s komen in ieder geval elke week online. Ik kijk uit naar die van jullie!

Liefs van nu nog snot-mama maar soon to be hot mama Charlotte 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.