De wereld van Baby Born

Baby Born jongen

“Baby stout, Emmi boos!” En hop, mama Emmi plant haar baby voor straf op de trap. Sinds Emmi poppenmoeder is van een aantal nieuwe baby’s moet ik soms behoorlijk lachen om de dingen die ze zegt en doet, maar haar liefde voor haar poppen heeft er ook voor gezorgd dat ik precies weet wat er dit jaar allemaal op haar verlanglijstje komt te staan!

Onze poppenmoeder

Je hebt poppenmoeders en poppenmoeders. Dacht ik dat Aukje graag met poppen speelde op peuterleeftijd, blijkt nu dat dat nog niks was, Emmi speelt pas echt de hele dag met haar poppen. Er zit altijd een pop naast haar aan tafel, regelmatig zit er eentje op de achterbank en ook in haar bed is er vaak eentje te vinden. Waar ik vorige maand nog niet zo goed wist wat ik allemaal voor 5 december voor Emmi kon kopen, wordt haar lijstje nu steeds langer. Want wat zijn er een hoop leuke spulletjes te koop voor Baby Born!

baby born bed

Slaapkamer

Tijdens het event van Baby Born, waar ik twee weken geleden met Emmi naartoe ben geweest, rende Emmi meteen naar de slaapkamer van Baby Born. Het nieuwe interactieve bedje trok meteen haar aandacht en met zorg werd Baby Born in haar bedje gelegd. Dekentje erover en ze gebaarde ons allemaal dat we stil moesten zijn want baby sliep. Nou hebben we zelf al een bedje voor Baby Born, maar kijk nou hoe schattig die pyjama’s, slaapzakken en Crocs zijn. Te leuk toch?! Die komen zeker op het lijstje!

baby born bad

Badkamer

Kregen we een paar jaar geleden al een douche en toilet voor Baby Born, is er nu ook een luxe bad te koop voor de pop. Inclusief badeend en unieke licht- en geluidseffecten. Super leuk om er ook een schattige badjas of onesie bij te kopen, zodat je kindje ook na het badderen lekker kan twinnen met Baby Born. Ook is er nu een schattige Wash and Go set verkrijgbaar, inclusief tubes, potjes en een tandenborstel, ook echt te leuk!

baby born scooter

Scooter

Een beetje vreemd is het wel, een baby op een scooter, maar op het event bleek wel weer dat het een enorm succes is. Er werd nog net niet gevochten om de op afstand bestuurbare scooters en vooral de wat grotere kinderen deden hun best om er eentje te bemachtigen. En heel eerlijk, het zag er ook ontzettend komisch uit, zo’n racende baby. Ook erg leuk, er is ook een heus scooterpak te koop en natuurlijk kan ook de helm niet ontbreken.

Unicorn

Iets meer voor de hand liggend, want welk kind is er nou niet gek op unicorns, is de nieuwste Baby Born Unicorn. Ik weet zeker dat deze niet alleen bij Emmi in de smaak zal vallen, maar zeker ook bij grote zus Aukje. En grote kans dat niet alleen Baby Born, maar ook alle knuffels die we in huis hebben er regelmatig een rondje op mogen rijden.

baby born accessoires

Extra familieleden

Naast al deze leuke accessoires zijn er ook weer allerlei nieuwe familieleden te koop. Van broertjes tot grote zussen met prachtige haren. Of juist kleine Soft Touch poppen voor de allerkleinste poppenouders. Door het zien van deze grote zussen wilde ik ook meteen mijn eigen oude Zapf pop weer van zolder halen, alleen bleek mijn oude pop bij de dames helaas niet zo in trek als ik had verwacht. Blijkbaar zijn baby’s interessanter dan grote zussen 😉

Overige accessoires

Natuurlijk blijven ook de accessoires die al wat langer te koop zijn erg leuk. Zo worden er hier zeker nieuwe setjes kleren gevraagd, maar vind ik ook de luiertas, de reiswieg en de unicorn onesie erg leuk. Er ligt al een setje luiers klaar voor in de schoen en er worden vast nog wat meer dingetjes gekocht. Je ziet tegen die tijd vast voorbij komen wat het allemaal geworden is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.