Aukjes diary #18: meivakantie

20160429_111220 [800x600]Onze eerste vakantieweek zit er alweer op! En wat hebben we weinig gedaan haha. Zo weinig dat ik ook bijna geen foto’s heb gemaakt deze week, maar gelukkig toch nog genoeg om een diary te vullen. Kijk je mee?

diaryZaterdag bracht ik Aukje naar mijn ouders voor een logeerpartijtje, maar natuurlijk niet voordat we nog even een kleitaartje hadden gegeten. Jammie! ’s Avonds gingen Maikel en ik lekker tapas eten samen en zondag moesten we allebei werken.high teaWe hadden een heleboel reserveringen, onder andere deze high tea. Dit is de tweede gang van de high tea, met de hartige hapjes.pannenkoekMaandag was wederom een behoorlijk rustig dagje. We hingen wat rond in en om het huis en besloten om tegen de avond toch het slechte weer maar te trotseren om naar het pannenkoekenhuis te gaan. Aukje vond het erg leuk en gezellig dus voor herhaling vatbaar! Alleen dan wel in een ander restaurant… 😉20160426_140144 [800x600]Dinsdag was poetsdag. Ik nam de woonkamer flink onder handen en werd middenin mijn poetsflow helaas gestoord (druk op de Hoeve). Ik kreeg dus niet af wat ik eigenlijk had willen doen maar goed, het begin was gemaakt.spelletjeWoensdag was het Koningsdag en hadden we geen plannen in verband met het slechte weer. Aukje mocht ’s ochtends even lekker in de speelschuur spelen en ’s middags kwamen Aukjes achternichtjes ook even gezellig aan. Samen met Stefanie werd er druk gespeeld!dominoZeer geconcentreerde blik 😉gebakjeDonderdag ging ik naar Den Bosch met vriendinnetje Linda en we begonnen zoals altijd met een heerlijk gebakje! Zo lekker! Helaas konden we niet slagen, maar we hadden wel een super gezellige dag samen.boodschappenVrijdag gingen Aukje en ik even samen boodschappen doen. Uiteraard mocht baby ook even mee. Zo schattig, Aukje was steeds alles aan het tellen, maar dan in het Engels hihi.20160429_111220 [800x600]En uiteraard mocht Aukje terug naar huis rijden na de boodschappen 😉20160429_172941 [800x600]’s Middags kwam Aukjes grote neef Ties gezellig spelen en we aten daarom ook maar samen een hapje in de speelschuur. Boerenkool, daar was het namelijk echt weer voor (bijkomend voordeel is dat dit een van de weinige dingen is die Aukje echt goed eet…) ’s Avonds ging ik gezellig naar de bioscoop met vriendinnetje Suzan. We gingen naar Rokjesdag en dronken daarna nog drankje waardoor ik stiekem later thuis was dan ik gewend ben *gaap*.IMG-20160423-WA0009 [800x600]Zaterdag hingen we weer wat in de speelschuur en in huis. Ik heb geprobeerd om nog wat te poetsen maar raakte steeds afgeleid haha. Laat in de middag bracht ik Aukje weer naar opa en oma omdat ik vandaag weer moet werken. Twee zondagen achter elkaar helaas. Maar Aukje vermaakt zich gelukkig altijd prima bij opa en oma!IMG-20160430-WA0002 [800x600]Even de caravan uitproberen. Ze vond het zo gezellig binnen, dat ze er niet meer uit wilde haha. En omdat Aukje dus weer bij opa en oma was, hadden Maikel en ik weer een avondje samen. Ik weet alleen op het moment van typen nog niet wat we gaan doen, dus dat lees je volgende week wel weer 🙂

Komende week heb ik weer een bloggersdate op de planning staan, waarschijnlijk ga ik met Aukje voor de eerste keer naar de kapper, ik heb een afspraak bij een nieuwe nagelsalon en ik heb eigenlijk nog niks van mijn vakantie to do list gedaan, dus daar moet ik ook maar eens mee aan de slag! 🙂 Heb jij leuke plannen voor komende week?

Fijne dag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.