Een baaldag…

Vandaag had een topdag moeten worden. Heerlijk een dagje verwend worden samen met mijn vriendinnetje. Maar per toeval kwamen we er gisteren achter dat vandaag helemaal niet door kon gaan…

Weken geleden werd ik door een vriendinnetje verrast. Zij had voor mij een gezichtsbehandeling gewonnen. Wat heerlijk! Omdat ik het zo lief vond dat zij voor mij had gewonnen stelde ik voor om samen te gaan. En dan zouden we de kosten voor haar behandeling delen. Zij was het daar natuurlijk niet mee eens maar daar kwamen we vast wel uit.

Omdat onze werkdagen niet met elkaar overeen komen en we normaal gesproken dus maar weinig samen af kunnen spreken, besloten we om er een hele verwendag van te maken. We zochten ergens anders een heerlijk verwenarrangement uit voor na de gezichtsbehandeling, welke ik reserveerde. Toen we elkaar eerder deze week zagen bespraken we nog hoeveel zin we erin hadden, een dagje samen lekker ontspannen en in de watten gelegd worden, heerlijk!

Totdat ik gisteren een telefoontje kreeg. Ergens was iets niet goed gegaan met de reservering en dus kon de behandeling niet doorgaan. We kwamen er toevallig achter, en maar goed ook want anders hadden we daar vandaag voor niks gestaan. Overigens niks ten nadele van het beautycenter hoor, fouten maken is menselijk maar we baalden natuurlijk wel enorm. De verwendag waar we al weken naar uitkeken ging niet door en op zo’n korte termijn konden we natuurlijk niks anders meer vinden. Daarnaast heb ik een werkdag ingeleverd, voor niks nu dus eigenlijk en mijn vriendin heeft een dag oppas geregeld voor niks. Zouden we bij wijze van spreken over twee weken terug kunnen komen dan lever ik dus weer een werkdag in en dat is natuurlijk ook een beetje zonde.

En nu? Nu balen we al sinds gisteren dat onze dag niet door kan gaan. We hebben ook al naar alternatieven gezocht maar tevergeefs. Dus nu gaan we in ieder geval wel lekker genieten van onze gezichtsbehandeling, want die afspraak gaat wel gewoon door. En daarna? Dat bekijken we straks wel weer.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.