Een eigenwijze moeder?

“Alle kindjes mogen voor het podium gaan staan.” Een paar weken geleden waren we gezellig een weekendje weg. Net voordat de mini disco begon, zei het animatieteam dat de kindjes van het podium af moesten, maar er was toch één eigenwijze moeder…

De minidisco, groot favoriet bij vele kinderen en dus ook bij onze dochter. Ze kent alle dansjes en als ze een keer een dansje niet kent, dan kijkt ze goed naar het animatieteam zodat ze toch alle bewegingen mee kan doen. Bij het ene park staat de mascotte op de grond en mogen de kinderen op het podium dansen, bij het andere park is het andersom. Zo ook bij Landal, waar wij waren. Bollo stond op het podium en de kinderen werden vriendelijk verzocht om van het podium af te gaan. Alle kinderen deden dat braaf, op eentje na…

Maar ja, zo zijn kinderen. Zeker kleintjes, die zien hun grote vriend Bollo op het podium en willen daar graag dichtbij staan. Maar Bollo is natuurlijk gewoon iemand in een groot pak. Een groot pak met een heel groot hoofd erop. Dus Bollo ziet niet zoveel als hij in zijn rol zit. Grote kans dat Bollo tijdens het dansen, kleine eigenwijze kindjes omver danst, niet omdat Bollo gemeen is maar omdat Bollo gewoon een te groot hoofd heeft 😉 en de kinderen dus niet ziet.

En dan kan je in mijn ogen als moeder dus twee dingen doen. Schijt hebben aan Bollo en je kind op het podium laten staan, of je kind van het podium afhalen. Deze moeder deed echter wat anders. Ze liet haar kind op het podium en ging er zelf nota bene bij zitten. Het gevolg? Er kwamen steeds meer kinderen op het podium staan waardoor Bollo bijna niet meer kon dansen. Die was natuurlijk als de dood om ontslagen te worden als hij op de poezelige voetjes van de kindjes van de eigenwijze moeder zou gaan staan, dus hij zat zijn tijd uit en deed zijn best om er nog wat van te maken.

Had het animatieteam strenger moeten zijn? Ze hebben meerdere keren verzocht aan de kinderen om het podium te verlaten. Hadden ze de moeder aan moeten spreken? Of had de moeder gewoon zelf actie moeten ondernemen? Wat vind jij?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.