10 grappige cadeautjes voor moederdag

grappig moederdag cadeau

Het hele jaar door speur ik naar de leukste cadeautjes om op moederdag aan mijn moeder te geven. Maar de afgelopen jaren heeft ze natuurlijk al allerlei ‘Liefste oma’ cadeaus ontvangen, dus het wordt steeds moeilijker om een origineel cadeautje te vinden. Tijd om het eens over een andere boeg te gooien, tijd voor een grappig moederdagcadeautje…

Zondag 12 mei is het weer moederdag. De dag om je moeder eens even lekker in het zonnetje te zetten. Meestal geven wij bloemen voor in de tuin, maar dit jaar hebben we voor iets originelers gekozen wat ik natuurlijk nog niet kan verklappen, aangezien mijn moeder hier ook mee leest 😉 Omdat ik weet dat er meer mensen zijn die graag een origineel cadeautje geven met moederdag leek het me leuk om eens tien grappige cadeautjes uit te zoeken. En van een van die grappige moederdagcadeaus mag ik er ook nog eens vijf weggeven!

grappig moederdagcadeautje

Als eerste de geweldige mok met de tekst “Well done mom, I’m awesome!”. Ik vind hem zo leuk! Of de sokkenset van Happy Socks, met drie paar vrolijke sokken voorzien van schattige kindertekeningen. Misschien heb je ze al op mijn Instagram voorbij zien komen, te leuk! Eet je altijd taaie koekjes als je bij je moeder op visite gaat? Dan is deze set clips in de vorm van biscuitjes wel iets voor jou, maar als je moeder graag wijntjes drinkt dan moet je voor het wijnglas in de vorm van een wijnfles gaan. Zo hoef je niet steeds naar de koelkast te lopen om je glas bij te vullen 😉 En als je moeder extreem netjes is en gek wordt van kruimels en troepjes dan kan je kiezen voor ministofzuiger Henry. Kan ze lekker heel de dag haar bureau schoonhouden tijdens het werken.

grappige moederdag cadeautjes

Ik heb er al eens eerder over geschreven, deze kleine snoepmachine. Leuk voor moeders die graag snoepen (maar eigenlijk ook op de lijn willen letten, want dit is nog niet zo makkelijk!) Of eet jouw moeder graag sushi? Koop dan deze sokken sushi set 🙂 Als je een moderne moeder hebt die houdt van aparte dingen dan kan je de kers toiletborstel kiezen. Deze circusprikkers vind ik ook erg grappig, prik ze in een olijf en de circusartiesten balanceren op de olijf 🙂 En tot slot de Aladdin dop voor op een oliefles. Voor als je moeder er een hekel aan heeft dat er altijd teveel olie uit de fles komt. Al deze grappige cadeautjes zijn te koop bij cadeau.nl.

grappig moederdag cadeau

Ik vind zelf de mok ontzettend leuk. Vind jij nou ook dat je zelf ‘awesome’ bent en wil jij jouw moeder ook verrassen met zo’n grappig cadeautje? Laat in een reactie weten dat je meedoet. Ik mag er vijf weggeven, dus extra winkansen! Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 19 april. Op 20 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Fayenne, Inge, Linda, Marly en Natasja! Veel plezier met het geven van de mok haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.