Hot Mama Challenge – Kleding


kledingVandaag gaat de Hot Mama Challenge dan eindelijk echt van start! Na weken voorpret en voorbereiden kunnen we dan eindelijk beginnen! En we starten de eerste opdracht van de challenge met het thema kleding… 

De opdracht

De eerste opdracht van de Hot Mama Challenge begint makkelijk. Op opdracht is namelijk om nog even lekker jezelf te blijven, maar maak van je eigen kleding een compleet nieuwe outfit. Net een beetje netter en gekleder dan je normaal doet. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de ‪#‎vansnotnaarhot‬ Nou dat moet lukken toch?!

Meteen ben ik mijn kast ingedoken. Maar ik merkte dat ik al snel de neiging kreeg om terug te vallen op mijn favoriete items, kleding die ik toch al graag en veel draag. Dat was niet de opdracht. Dus ik moest iets anders bedenken. Omdat ik zelf niet echt een fashionista ben en totaal niet met de mode meega, leek het me handig om eerst even te kijken wat nu eigenlijk de mode is van dit seizoen.

Wat is de mode van dit seizoen?

Op internet vond ik een site met het grote mode ABC van dit seizoen, dus ideaal om inspiratie op te doen! Er zat natuurlijk heel veel bij waar ik niks mee kon, zoals broekpakken, granny pants en jumpsuits (gewoon omdat ik dat niet in mijn kast heb hangen) maar er zaten gelukkig ook wat tips bij waar ik wel degelijk wat mee kan! Ik pikte de letters C, E, H, K, en R eruit…

De C van coltrui, zowel strak als oversized zijn weer helemaal in de mode. Dus ik trok mijn zwarte coltruitje uit de kast, al jaren niet meer gedragen geloof ik… De E van enkellaarsjes, maar eigenlijk zijn alle laarzen helemaal hot! Dus, zwarte laarzen erbij. De H van hoge hakken. Nou heb ik geen zwarte laarzen met hoge hakken, maar wel pumps, dus ik heb voor de gelegenheid maar meerdere foto’s gemaakt, mogen jullie kiezen 😉 De K van kleur! En ik ging voor de kleur Rood want die vind ik mooi en dan had ik ook meteen de letter R!

Het resultaat
kledingEen outfit die voor mijn doen best gekleed en netjes is. En omdat ik dit niet de meest comfortabele schoenen vind heb ik ook een alternatieve foto gemaakt…kledingVoor extra kleur ook nog een foto van bijpassende rode pumps, al zou ik dat zelf mooier vinden met een huidkleurige panty.

Nu is natuurlijk de vraag, doen jullie ook mee? Maak van je eigen kleding een compleet nieuwe outfit. Net een beetje netter en gekleder dan je normaal doet. Maak hier een selfie van en deel deze op Facebook, Twitter en/of Instagram met de ‪#‎vansnotnaarhot‬. Ik kijk ernaar uit!

Benieuwd naar de resultaten van de andere mama’s? Klik dan hier voor Bregblogt, Somama, Lifesabout, Mamaliefde, Supermammies, Meisje-eigenwijsje, Everyday-life en Themommydiaries

En wat vinden jullie, heb ik de kleding opdracht goed volbracht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.