Hot Mama Challenge – Shopping time!

hot mama challengeHet is weer zover! Het is maandag en dat betekent dat er weer een nieuwe opdracht van de Hot Mama Challenge klaarstaat! Nadat er eerder al extra aandacht was voor je kleding, jezelf en je haar is het nu weer tijd voor voor jezelf, maar dan wel anders dan de vorige keer. Het is namelijk shopping time!

De opdracht

Opdracht 4 van de Hot Mama Challenge is een opdracht waar ik altijd heel erg blij van word… Shopping time! Deze week mag je jezelf verwennen met iets nieuws. Cadeautje van de goedheiligman 😉 Dat mag een nieuwe winterjas zijn, maar ook iets kleins zoals bijvoorbeeld een oogpotloodje. Als het maar echt voor jou alleen is, iets wat je graag wilt hebben. Maak hier een foto van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot.

Koop iets voor jezelf

Dat moet me lukken! Ik hou echt enorm van shoppen, zowel online als in real life, dus geen probleem voor mij! Haha, sterker nog, ik plaatste afgelopen zaterdag nog een shoplog waarin ik liet zien dat ik onder andere twee nieuwe bikini’s, twee truien en een jurk voor mezelf had gekocht… Deze opdracht wordt een eitje dus! Ik ben zo iemand die werkelijk therapeutisch kan shoppen, echt, als ik chagrijnig ben dan hoef je me maar mee te nemen naar de stad en het is zo over! 🙂 Maar goed, terug naar de challenge… Ik had bedacht dat ik wel een mooie nieuwe lippenstift wilde hebben. Maar helaas kreeg ik niet gevonden wat ik wilde. Oké, dan ging ik wel op zoek naar een mooi jurkje. Maar ook dat lukte niet… Hmmm, toch maar iets anders bedenken dan. Totdat ik bij de Kruidvat liep en ineens dit leuke horloge tegenkwam! Ja! Die wil ik! En zeker voor dat geld, hij kostte namelijk maar € 5,- .Er zitten twee verschillende bandjes bij zodat je kan afwisselen, leuk!hot mama challengeEn nu jullie weer!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst! En nu zijn jullie weer aan de beurt, we geven je een goed excuus om (weer eens) een keer iets leuks voor jezelf te kopen. Maak hier een foto van en deel deze op Facebook, Twitteren/of Instagram met de ‪#‎vansnotnaarhot‬. Ik ben benieuwd wat jullie gaan shoppen!

Benieuwd naar de vorige opdracht? Of naar de resultaten van de andere mama’s? Klik dan hier voor BregblogtSomama, LifesaboutSupermammies, Meisje-eigenwijsje, Everyday-life en Themommydiaries

Worden jullie ook altijd zo blij als je iets leuks voor jezelf hebt gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.