Lieve meneer Tony…

would you rather tagLieve meneer Tony, er moet me iets van het hart. Want u heeft me kennis laten maken met uw heerlijke geur, uw stevige body, uw bijzondere smaak. Ik was eerst wat argwanend maar werd uiteindelijk verliefd, maar ik vrees dat ik onze relatie moet verbreken…

Lieve meneer Tony,

Ik ken u nog niet zo lang, om heel eerlijk te zijn misschien nog niet eens een jaar. Natuurlijk had ik al wel vaker over u gehoord, maar zeg nou zelf, de combinatie “karamel zeezout” klinkt toch helemaal niet zo lekker? Dus ik had nooit de behoefte om zelf kennis te maken. Totdat ik u een keer per ongeluk tegenkwam en wauw, wat een aantrekkingskracht had u op mij zeg. Ik ben gelukkig getrouwd maar hier kon geen huwelijk tegenop! Ik probeerde me nog even te verzetten maar algauw zwichtte ik voor uw charmes en viel ik als een blok voor u. Elke week hadden we een geheime date en wat genoot ik daarvan zeg! Alleen wij samen, en niemand met wie ik u hoefde te delen.

Na een tijdje maakte ik een fout. Ik papte aan met uw buurman, Johnny Doodle. Ik had zoveel goeds over hem gehoord, maar niets was minder waar. Hoe had ik nu ooit kunnen denken dat Johnny kon tippen aan u, meneer Tony? Daarvoor wil ik u nogmaals mijn welgemeende excuses aanbieden. Een fout die ik zeker niet nog eens zou maken.

Maar daarvoor schrijf ik u niet, meneer Tony. Er is namelijk iets vreselijks gebeurd. Mijn wereld stond even stil. Ik mag namelijk geen melkproducten meer hebben. En dat ik Johnny nooit meer mag zien, daar kan ik nog mee leven. Maar dat ik u nooit meer mag zien maar bovenal nooit meer mag proeven, ik weet niet of ik daar wel mee kan leven… Dus ik wil u een zeer brutale vraag stellen en hopelijk vindt u het niet al te ongepast, maar zou u voor één keer een slippertje met mevrouw sojamelk, lady kokosmelk, mejuffrouw amandelmelk of één van haar andere koemelkvrije zusters willen overwegen? Uiteraard bied ik me aan om als alibi te dienen voor het geval mevrouw koemelk argwaan krijgt.

Ik hoop spoedig iets van u te horen meneer Tony,

Met vriendelijke groet,

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.