Fotodagboek #1: midweekje weg en oliebollen

peuter eet oliebolDe eerste dagen van 2016 zitten er alweer op! Wij hebben een hele gezellige week achter de rug, want we waren met vrienden een midweekje weg. Omdat het zo gezellig was, ben ik vergeten om heel veel foto’s te maken, dus deze diary is wat korter dan normaal. Hopelijk vind je hem toch net zo leuk!

cadeautjesMaandag vertrokken we voor een midweekje naar het Het Keyserbosch-hof. We gingen pas na Aukje haar slaapje, dus in de ochtend reden we nog even naar de Action om een paar cadeautjes voor de meiden te kopen. Wat dat was, dat lees je hierfotodagboekHet was maar 40 minuutjes rijden vanuit ons, dus we waren er al snel!30 secondsDie avond speelden we gezellig samen het spel 30 seconds. Aanrader! We hebben dat vaak gespeeld afgelopen week. Na een aantal keer kwam iemand anders met het idee om het spel “Roodkapje” van Paul de Leeuw te spelen. De meest vreemde namen kwamen voorbij (denk aan Harry de Hengst, Karel Krentenlel en Akka van Kebnekajse) en we hebben een hoop gelachen. ontbijtDinsdagochtend, de dames samen aan het ontbijt. Gezellig zo met z’n allen aan tafel!koeienWe logeerden bij de boer, pal naast de koeienstal. Daar gingen we dus ook elke dag even een kijkje nemen. Ook mochten we bij de kalfjes kijken, super schattig!midweekje wegMoppie onderweg naar de koeien.kleienNa het verdelen van de potjes klei konden de meiden heerlijk samen kleien!midweekje weg met peuterOok het visspelletje van de Action was goedgekeurd!mandarijntje etenOp woensdag werden er lekker mandarijntjes gegeten op de bank. Moet kunnen toch? 😉boodschappen doenEen ontzettend wazige foto maar te leuk om niet te delen. Deze leuke winkelwagentjes in de supermarkt. De twee dames waren fan (krijg ze daar maar eens uit als je naar huis wilt 😉 )

magic sandLekker spelen met Magic Sand. Dit was de eerste keer dat Aukje het leuk vond. Een paar maanden geleden had ze ook al een potje, maar dat wilde ze niet aanraken. Nu vond ze het leuk!tafelvoetbalDonderdag begon Aukje met een potje tafelvoetbal 😉 Volgens mij heeft ze hier net gescoord haha.

boodschappenDaarna werden de boodschappen voor die avond (oudjaar) gedaan. Onder streng toezicht van Aukje natuurlijk!binnen speeltuinNa Aukjes middagslaapje gingen we nog even spelen bij een plaatselijke binnenspeeltuin. peuter eet oliebolEn toen mochten de meiden natuurlijk ook een oliebol proberen. En hij was goedgekeurd zo te zien! 🙂spelenVrijdag kwamen we rond elf uur thuis. We reden meteen door naar mijn opa en oma, daarna naar mijn ouders, naar mijn andere opa en oma, toen naar Maikels oma en als laatste nog naar Maikels ouders. Druk dagje en dus ook geen enkele foto gemaakt. Wel iedereen een happy new year kunnen wensen! Zaterdag was Aukje heerlijk aan het spelen thuis. Lekker poppenmoederen.granolaTerwijl ik ondertussen zelf deze granola maakte. Ik wil wat gezonder gaan eten, dus vandaar dat ik ook eens wat wil experimenteren met verschillende ontbijtjes. Ik ben benieuwd morgenochtend!peuter maaltijdOp het moment heeft Aukje een beetje moeite met het eten van haar avondeten. Ze eet maar weinig tot niks, dus ik was best blij dat ze dit bordje voor driekwart leeg at (drie keer raden welk deel er bleef liggen…)

En dat was het alweer voor deze week. Sorry voor de slechte kwaliteit van de foto’s. Komende week zal ik weer proberen om wat meer en betere foto’s te maken. Morgen gaan we naar de voorstelling van Sesamstraat, maandag ruimen we dan eindelijk de kerstspullen weer op en gaan we hopelijk Aukjes nieuwe bed in elkaar zetten zodat ze er ’s avonds voor het eerst in kan slapen, dinsdag gaan Maikel en ik ’s avonds naar een cabaret voorstelling en dan mag ik donderdag weer gaan werken na twee weken vakantie.

En jij? Heb jij nog leuke plannen komende week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.