Mijn favoriete winkels

nieuwe collectie zeeman

Shoppen, ik ben er dol op. Maar ik moet wel toegeven dat ik wat bewuster shop sinds ik vorig jaar mijn baan heb opgezegd. Maar dit zijn mijn favoriete winkels op dit moment…

Jumbo. Wij doen onze boodschappen altijd bij de Jumbo. Maar laatst moest ik even bij de Lidl zijn en toen nam ik me voor om daar wat vaker te gaan shoppen, want volgens mij scheelt het echt wel wat geld.

Hema. Ik hou van die winkel. Koop er voor Emmi ontzettend veel, zoals rompers, slaapzakken en kleding maar ook voor Aukje en mezelf hebben ze regelmatig leuke kleding.

Zeeman. Tot voor kort zat er bij ons in Brandevoort een Zeeman. Zo jammer dat die weg is. Ik kocht daar graag pyjama’s, ondergoed en andere zaken. Ik heb nu een nieuwe joggingbroek nodig voor Aukje, maar nu moet ik dus naar de stad, daar heb ik dan weer geen zin in.

Kruidvat. Echt, liefde voor die winkel. Mijn portemonnee wordt er wel wat minder blij van want ik koop er werkelijk alles. Verzorgingsproducten, luiers (want bij ons werken de nieuwe gewoon prima), speelgoed, snoep, vitaminen, sportkleding, make-up, kleding, alles.

Action. Wie houdt er nou niet van deze winkel? Hier kan ik ook nooit met lege handen buiten komen. Meestal spullen voor de kinderen, maar toch ook regelmatig spullen voor mezelf.

Qua kleding heb ik eigenlijk geen favoriete winkel. Ik koop voor de kindjes vaak bij Jola Mode, Name It, ter Stal en soms bij Shoeby of bij Ot en Sien. Voor mezelf bij Costes, Miss Etam of Sans Online. Eigenlijk maar net waar ik iets leuk zie haha.

Wat is jouw favoriete winkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.