Mijn zwangerschapsshoot…

zwangerschapsshootEen kanten jurk, een gebreid vest, een prachtige studio, een getalenteerde fotograaf, een bolle buik en alle ingrediënten voor een zwangerschapsshoot zijn compleet. Ik vond het wel een beetje spannend, maar wat ben ik blij met het resultaat!

Een tijdje terug schreef ik al dat ik eigenlijk best wel een zwangerschapsshoot wilde laten doen. Tijdens mijn zwangerschap van Aukje vond ik dat niet nodig, maar achteraf had ik daar toch wel een beetje spijt van. Nu heb ik er ook nog wel even over nagedacht, omdat ik straks ook een shoot wil laten doen als de baby er is en het allemaal nou eenmaal niet voor niks is. Maar omdat dit in principe mijn laatste zwangerschap is besloot ik om het toch gewoon te doen. En afgelopen woensdag was het dan zover…zwangerschapsshootVan tevoren had ik natuurlijk goed gekeken bij wie ik de shoot wilde doen. Ik vind de stijl van Jessica fotografie echt ontzettend mooi, dus de keuze was snel gemaakt. We planden een dag en toen moest ik nadenken waar ik de shoot wilde. In de studio of bijvoorbeeld buiten. Nou wil ik straks als de baby er is een fotoshoot met het hele gezin in dezelfde stijl, dus daarom besloot ik om voor de studio te kiezen. Want het is buiten waarschijnlijk echt nog te fris voor een pasgeboren baby eind maart/begin april.zwangerschapsshootIk vertrok met een tasje vol met kleding naar de studio van Jessica. Na wat overleg samen wist ik dat lichte kleuren, kanten stoffen en wollen vesten erg mooi zouden passen bij de setting in de studio, dus ik had via Alie Express voor weinig geld een mooie kanten jurk gekocht en trok die ochtend nog snel even een vest uit mijn kast. Dat vest heb ik al jaren en ik bedacht nog op de valreep dat het best wel eens mooi zou kunnen staan bij de shoot. Verder trok ik makkelijke kleding aan die zo min mogelijk zou tekenen in mijn huid, want dat is natuurlijk niet mooi op de foto’s. Beetje make-up op mijn snoet, haar in de krul en met een flinke dosis zin en een vleugje zenuwen reed ik richting de studio.

zwangerschapsshoot

Eenmaal daar stelde Jessica mij meteen op mijn gemak, super fijn! We bespraken even kort wat ik wilde en al snel gingen we aan de slag. Ik trok mijn vest aan (kriebel de kriebel) en de tijd ging zo snel! Voordat ik er erg in had zat het er alweer op. We maakten meteen een afspraak voor de newborn lifestyleshoot en toen kon ik weer naar huis. Al veel sneller dan verwacht kreeg ik weer een mailtje van Jessica. De foto’s waren klaar! Jeej! En wat ben ik blij met het resultaat! Wauw! Echt prachtig! Ik heb nog veel meer mooie foto’s gekregen, maar ik laat natuurlijk niet alles zien. De andere foto’s blijven lekker voor onszelf… 😉 Ik kijk nu in ieder geval al uit naar de fotoshoot straks met het hele gezin. Jessica, bedankt!

Heb jij weleens een zwangerschapsshoot gedaan?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Zwangerschapsshoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.