Zo ziet mijn ideale moederdag eruit…

grappig moederdag cadeau

Over 2,5 week is het weer zover, moederdag. En hoewel moederdag er hier eigenlijk nooit uitziet zoals ik die dag het liefste voor me zie, blijf ik het elk jaar weer proberen, met (niet zo) stille hints hier op mijn blog… 😉

Rond 10:00 uur word ik wakker van zachte kusjes op mijn wangen. Wanneer ik mijn ogen opendoe staan er twee stralende meisjes naast mijn bed. Ze hebben allebei een geknutseld cadeautje vast en nadat ze lekker bij me in bed zijn geklommen mag ik ze uitpakken. Ze zijn beiden zo trots op hun knutselwerkjes dat we nog een half uur na liggen te knuffelen in bed en dan besluiten we om naar beneden te gaan.

Beneden aangekomen is de tafel mooi gedekt. Samen met papa hebben de zusjes een heerlijk ontbijtje gemaakt wat we lekker samen opeten. Na het ontbijt mag ik lekker op mijn gemak onder de douche, zonder daar nog drie keer gestoord te worden 😉 Ik trek iets leuks aan en wanneer we allemaal klaar zijn gaan we lekker naar buiten, de natuur in.

We zoeken een mooi plekje en maken een heleboel foto’s. Foto’s met z’n vieren, foto’s van alleen de meisjes, van mij met de meisjes, totdat ze er genoeg van hebben. Dan is het tijd om ergens te gaan lunchen. Het liefste op een terrasje in het zonnetje, met een speeltuintje. Zo kunnen de meisjes lekker spelen terwijl wij ze ondertussen vanaf het terras in de gaten kunnen houden.

Daarna gaan we naar de winkel, Søstrene Grene ofzo. De meisjes mogen daar zelf een cadeautje voor mij uitzoeken (liefde voor zelf uitgezochte cadeautjes!) Natuurlijk kan ik het niet laten om zelf ook nog iets leuks te shoppen, maar dat mag. Het is immers moederdag en dan mag ik lekker doen waar ik zelf zin in heb toch? 😉

We wandelen nog wat, eten een ijsje en gaan weer naar huis. Als we weer thuis zijn hebben we nog even tijd om te tutten. Lekker nageltjes lakken met de meisjes. Ik die van hun en zij die van mij. We gaan lekker in bad, met een maskertje en misschien zelfs wel een haarmaskertje en als we uitgetut zijn wordt er aangebeld, de sushi!

Terwijl de rest van het gezin frietjes eet, geniet ik van mijn sushi. Glaasje wijn erbij, heerlijk! Dan is het bedtijd voor de meisjes, dus ik krijg een dikke knuffel, een paar extra kusjes en terwijl papa de meisjes in bed legt, plof ik op de bank voor de televisie. Wijntje erbij, beentjes omhoog, reep chocolade erbij en mijn favoriete film. Tja en omdat het moederdag is en ik natuurlijk wel de moeder ben van zijn kinderen, mag Maikel de dag afsluiten door mij een fijne massage te geven 😉 Maar of hij daar intrapt…?

Hoe ziet jouw ideale moederdag eruit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.