Op zoek naar een baan?

“En wat ga je nu doen dan?” Een van de meest gestelde vragen na mijn blog van vorige week maandag. En natuurlijk heb ik daar al over nagedacht. Dit zijn mijn globale plannen…

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik niet goed kan stilzitten. Ik ben altijd bezig, al is het voor school, voor de Hoeve, voor mijn blog of voor het huishouden, ik hou mezelf wel bezig. Nu ik mijn baan heb opgezegd, betekent dat niet dat ik ineens thuis ga zitten. Er valt natuurlijk een inkomen weg en ik ben eigenlijk niet van plan om het daarbij te laten. Daarom heb ik voor mezelf een doel gesteld waar ik over een jaar wil staan.

Voorlopig ga ik op donderdag en vrijdag op de Hoeve werken. Het aspergeseizoen begint in april en dat betekent dat het nog drukker wordt thuis. De kinderen blijven op donderdag en vrijdag naar opa en oma en het kinderdagverblijf gaan, zodat ik gewoon kan werken, net zoals nu. Hopelijk kan ik in de ochtend één à twee uurtjes aan mijn blog besteden, om een klein voorsprongetje te maken zodat ik niet meer elke avond voor de dag erna zit te bloggen. Dan ga ik daarna gewoon aan het werk en rond etenstijd komen de kindjes weer thuis.

In de tussentijd hoop ik nog een heleboel te mogen oefenen met fotoshoots. Er staan nog twee newborn shoots op de planning, maar ook een zwangerschapsshoot en er is zelfs aan me gevraagd of ik een bevalling wil fotograferen! Daar moet ik overigens nog even over nadenken, maar dat terzijde haha. Ik wil dus flink oefenen, ook lekker buiten, en kijken welke kant ik met fotografie op kan. Is dat iets voor mij? Kan ik überhaupt wel mooie foto’s maken? Mocht dat nou allemaal goed gaan, dan hoop ik na de zomer weer te “stoppen” op de Hoeve, om me die twee dagen volledig te richten op mijn blog en de fotografie. Als ik die twee kan combineren en als ik daarmee minimaal hetzelfde kan verdienen als ik nu verdien, dan heb ik mijn doel behaald. Let’s do this!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.