Op zoek naar een ruimte…

“Kan ik bij jou een fotoshoot reserveren?” Deze vraag heb ik de afgelopen weken al een aantal keer gekregen. Een super groot en gaaf compliment maar aan de andere kant maak ik me ook wel zorgen, want ik heb nog steeds geen ruimte om de foto’s te maken…

De afgelopen weken heb ik alweer een paar mooie oefenshoots mogen doen. Ik heb twee pasgeboren baby’s mogen fotograferen, twee cakesmash shoots en een bonus shootje voor een eerste verjaardag. Verder ga ik volgende week bij een vriendin zwangerschapsfoto’s maken en mag ik binnenkort twee lifestyleshoots doen bij dezelfde gezinnen waar ik ook de newborn shoots heb mogen doen. Super leuk allemaal en erg fijn om te kunnen oefenen.

Maar nu kreeg ik vorige week al twee aanvragen binnen voor newbornshoots en een aanvraag voor een cakesmash. Die newborn shoots zijn het probleem nog niet zo, behalve dan dat ik het ontzettend spannend vind om het nu dus serieus tegen betaling te gaan doen, in plaats van gratis voor bekenden. Maar bij de aanvraag voor de cakesmash wist ik even niet wat ik moest antwoorden. Het lijkt me super leuk, maar ik heb geen ruimte voor de shoot… Een newbornshoot doe je bij de mensen thuis, maar dat is bij een cakesmash niet zo vanzelfsprekend. 

Gelukkig is het familie en zijn we er samen uitgekomen. Maar er gaan vast nog meer aanvragen binnenkomen. En dat is natuurlijk alleen maar goed en fijn, maar zorgt er dus ook voor dat ik hard op zoek moet naar een ruimte. Want ik wil eigenlijk wel heel graag een eigen studio, waar ik gewoon al mijn spullen bij elkaar en fijn licht heb en waar ik lekker kan cakesmashen en shooten zonder dat iemand er last van heeft. En aan de andere kant wordt het nu natuurlijk steeds mooier weer en dus steeds fijner om lekker naar buiten te gaan. Dus ik moet ook maar eens op zoek naar mooie fotoshoot locaties hier in de omgeving, waar ik eerst lekker met onze meiden kan oefenen en later hopelijk ook met anderen. Dus mocht je een tip hebben, ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.