Our diary #131

Happy sunday! Wij zijn aan het genieten van een heerlijk leeg weekend! Misschien dat we dadelijk nog even lekker naar buiten gaan of iets gaan bakken, maar eerst blikken we nog even terug op afgelopen week…

Vorige week zaterdag bracht ik de meisjes in de avond naar opa en oma, wij hadden namelijk een feestje.

Zondagochtend haalde ik de dames met kleine oogjes weer op en de rest van de dag bleven we lekker rustig thuis.

Zowel maandag als dinsdag bestonden uit huishoudelijke klusjes. Het poetsen van alledrie de slaapkamers, wasjes wegwerken, beneden poetsen en dweilen, dat soort saaie dingen.

Aukjes kamer na het poetsen. Ze heeft sinds kort een bureau en is er zo blij mee. Kunnen we mooi voor haar verjaardag en voor 5 december wat accessoires vragen.

Tussen het poetsen door was er natuurlijk ook even tijd om te spelen. Deze ijscokar is nog steeds favoriet!

Dinsdag wilde ik dweilen, maar Emmi besloot op dat moment te gaan kleien. Niet zo’n handig combi, dus ik nam eerst maar een kop koffie (en nog een, en nog een…) en toen Emmi onderhand klaar was kon ik dan eindelijk stofzuigen en dweilen. Wel meteen eer van mijn werk haha.

Tijd om Aukje van school te halen! We waren een beetje vroeg dus Emmi klom even gezellig bij mij voorin de auto.

Woensdag wilde Aukje heel graag afspreken na schooltijd, maar de ene vriendin had een kinderfeestje en een ander had inmiddels al met iemand anders afgesproken. Lichtelijk teleurgesteld ging ze dus maar gewoon mee naar huis. We aten iets en gingen vervolgens samen naar de bossen. Al vond Emmi het maar een vermoeiend idee 😉

Spelen met de hindernissen die in het bos staan.

Aukje wilde graag een foto maken van ons. Sta ik zelf ook nog een keer in deze diary haha.

Emmi vond zoveel schatten in het bos, zo leuk. Een tas vol takjes, blaadjes, eikels en dennenappels.

We vonden geen mooie paddenstoelen in het bos, maar onderweg naar school had ik er een paar langs de kant van de weg zien staan. We brachten de auto dus naar huis en liepen er naartoe. Hier waren er genoeg!

Van die mooie echte kabouterhuisjes!

Donderdagochtend bracht ik Emmi naar mijn ouders en ging ik sporten en werken.

Kleine diva.

Lekker racen op haar loopfiets.

En na schooltijd samen met Aukje paardje rijden op opa’s rug.

Opa en oma hebben nieuw (kunst)gras dus lekker rollebollen!

En nog even naar de speeltuin.

Zandkastelen bouwen.

Ondertussen kwam er hier een leuk pakketje binnen voor Aukje. Hierover binnenkort meer. ’s Avonds kwam er gezellig een vriendin op visite.

Vrijdag bracht ik Aukje naar school en ging daarna lekker aan het werk. Hoewel ik het moeilijk vind om echt effectief aan mijn blog te werken op deze dagen, ben ik deze week toch lekker opgeschoten en staat er voor de hele week iets klaar!

Gisteren gingen we spontaan een kabouterpad lopen met een vriendin en haar kindjes. Ik ben alleen helemaal vergeten om (onherkenbare) foto’s te maken dus helaas 🙂 Komende week staat er een dagje Efteling op de planning, ga ik eindelijk mijn uitgroei bij laten werken bij de kapper, mag ik bij Aukje op school helpen met lezen, heb ik weer een afspraak bij de Opticien en staat er nog een etentje gepland. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.