Our diary #3: vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen! Wij gaan vandaag lekker paaseitjes zoeken bij opa en oma, grote kans dat jij dat vandaag of morgen ook gaat doen 🙂 En mocht je tussendoor even tijd hebben dan kan je lekker kijken naar onze afgelopen week…

Maandag was zoals altijd weer een relaxed dagje. Lekker lang in pyjama voor de tv hangen 🙂Ook gingen we even een boodschap doen met z’n vieren.Dinsdag had Emmi het zwaar haha.We kregen (kraam)visite en Aukje kreeg ook een cadeautje, bofkont! In de middag werd het cadeautje meteen beschilderd.We gingen ook cakejes bakken. En omdat Aukje de helft van de witte stippen lekker zelf op had gegeten werden er nog een paar cakejes versierd met andere dingen. Moet kunnen toch, een paddenstoel cakeje met roze hartjes 😉Jammie!Daarna gingen Emmi en Aukje gezellig samen in bad. Dat vond vooral Aukje geweldig!En Emmi vond het vooral vermoeiend. Emmi ligt hier op haar zij, ik heb het idee dat ze dan beter slaapt dan op haar rug. Het kussen is tegen het omrollen maar ook zodat ze iets tegen haar buikje voelt. Eigenlijk probeer ik haar gewoon voor de gek te houden door haar te laten denken dat ze nog bij mij ligt haha.Hoe lief is dit?!Donderdag was Aukje al in de stemming voor Koningsdag. Ze wilde perse de oranje kleren alvast aan. Ook knutselde ze in stijl 😉En viel ze uitgeput bij mijn ouders op de bank in slaap.Ondertussen deden Emmi en ik thuis ook een dutje.Zo’n schattig shirtje!En dit is nieuw in Aukjes bedtijd ritueel, even met Emmi knuffelen in haar bed. Zo schattig! Kijk dat trotse snoetje!

Vandaag gaan we dus paaseitjes zoeken, morgen helaas geen vrije dag voor Maikel in verband met Pasen, dus een extra werkdagje. En de rest van de week hebben we nog bijna geen plannen, heerlijk!

Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.