Plog 02-12: poppenbedje en zwarte Piet

plogHet is alweer even geleden dat ik een dagje heb vastgelegd met foto’s. Ik vond het dus wel weer tijd worden en daarom pakte ik er afgelopen woensdag de camera weer eens bij. Kijk je mee naar onze plog?

plogGoedemorgen! Deze punker was vroeg wakker!consultatiebureauWe moesten naar het consultatiebureau! Hoe dat was kan je morgen lezenpoppenbedDaarna gingen we het poppenbed in elkaar zetten dat Aukje van Sinterklaas had gekregen. Ze hielp me goed mee! 😉poppenbedDeel 1 van het stapelbed was klaar en moest meteen getest worden. Slaap lekker baby! *kusje*poppenbedToen ook deel 2 klaar was moesten er natuurlijk nog wat schroefjes aangedraaid worden.ledikantDaarna was het tijd voor een boterham en om naar bed te gaan. Welterusten!pietenTerwijl Aukje sliep kon ik deze Pieten helpen omtoveren tot echte Pieten. Die middag konden er kinderen pepernoten komen bakken op de Hoeve. En daar horen natuurlijk echte Pieten bij (en vanmiddag zijn ze er weer!)TwisterHet Pieten parcours moest natuurlijk even worden getest.pakjes gooienEn vooral de cadeautjes waren interessant!pepernoten bakkenAukje mocht natuurlijk ook zelf pepernoten bakken. Als was dat nog een beetje moeilijk, maar kijken (en opeten na het bakken) was ook al leuk!Zwarte PietSteeds een beetje minder bang voor Piet!vaatwasserDaarna was het tijd om de vaatwasser uit te ruimen.pastasausEn eten te koken. Ik maakte zelf pastasaus.puzzelenNa het eten nog even puzzelen met papa.hutten bouwenEn hutje bouwen van de bank, “piep”!trapToen was het bedtijd! Slaap lekker moppie!DSC07000 [800x600]Vriendinnetje Linda kwam ’s avonds dus ik zette alvast de theekopjes klaar en ik stak wat kaarsjes aan. En de rest van de avond waren we te druk met kletsen dus heb ik geen foto’s meer gemaakt :-).

Dat was de plog van woensdag alweer. Een gezellig dagje met een kleine overwinning voor Aukje. Vorige week was ze nog erg bang voor Pieten en na vandaag durft ze zelfs al een pepernootje aan te pakken, super knap!

Is jouw ook zo kind bang (geweest) voor Piet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.