Q&A: Mijn antwoorden op jullie vragen

my jewellery

Begin deze week stelde ik op Instagram de vraag wat jullie nog van me wilde weten. Vandaag geef ik antwoord op tien vragen…

  • Wat wil je nog bereiken met je blog? Eigenlijk ben ik al heel erg blij en trots op wat ik met mijn blog tot nu toe heb bereikt. Het gaat ontzettend lekker, ik ben tevreden over mijn bezoekersaantallen maar ik zou er nog wel graag een wat stabieler inkomen uit willen halen. Nu is het de ene maand prima en de andere maand bijna niks en dat is natuurlijk niet heel fijn met een gezin.
  • Is er iets dat je heel graag wilt maar niet durft? Ik zou wel een keer een luchtballonvaart willen maken maar ik weet niet of ik dat wel echt durf, ik zou graag een keer in een musical willen spelen maar dat durf ik al helemaal niet en ik zou wel een keer een week met een vriendin naar een tropisch eiland op vakantie willen, maar ik durf de kindjes niet achter te laten haha.
  • Zou je wel eens stijl haar willen hebben? Nee ik hou van mijn krullen! Ik zou wel graag zo’n mooie lange bos zoals Katja Schuurman willen hebben, maar mijn haar wordt nooit langer dan mijn schouders helaas.
  • Hoe kwam je man op het idee om zo’n kinderspeelding te maken? Hij is in gedachten altijd bezig met hoe zijn bedrijf nog beter kan worden. In de winter was het nog vrij rustig op de Hoeve dus hij wilde iets binnen maken voor kinderen. Bij ons in de buurt waren er toen nog geen andere indoor speeltuinen, dus zo is het idee ontstaan.
  • Hoe hadden je meisjes geheten als het jongens waren geweest? Geen idee haha. We wisten beide keren dat we een dochter zouden krijgen dus we hebben nooit over jongensnamen na hoeven denken.
  • Welke kledingmaat heb je? Ik zit tussen 36 en 38 en S en M in. Beetje afhankelijk van het merk en hoe de kleding valt. Mijn schoenmaat is 39.
  • Wat snoep je graag? Tony Chocolonely Caramel Zeezout, chips (alle soorten haha) en pepernoten (maar die mag ik dan weer niet hebben helaas).
  • Wat doe je het liefste als de kinderen er niet zijn? Dan ben ik het liefste gezellig met vrienden. Op stap, lekker uit eten, terrasje, escape room, karaoke avond, festival, concert, noem het maar op. Als het maar gezellig is haha.
  • Herkennen mensen je wel eens op straat? Haha ja dat gebeurt wel eens en is soms best awkward. Gelukkig niet altijd hoor, maar ik ben altijd eerst heel hard aan het nadenken waar ik de ander van ken voordat het kwartje valt dat ik diegene nog nooit heb gezien haha.
  • Zou je weer terug het onderwijs in willen? Ik heb nog steeds geen spijt van de keuze die ik heb gemaakt, al heb ik er wel eens aan gedacht om bij Aukje op school aan te geven wel te willen vervangen als er bijvoorbeeld een leerkracht ziek is. Gewoon op 1 school, alleen losse vervangingen. Maar ik zit natuurlijk nog met Emmi, dus in principe ben ik alleen op donderdag en vrijdag (mijn werkdagen voor mijn blog) beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.