Oeps, alweer geshopt… (shoplog)

jurkjes ter stal“Tja schat, ik kocht één maillot en de rest kreeg ik er bij de kassa gratis bij” En toen viel mijn aureooltje op de grond 😉 Haha. Hij trapte er bijna in. Maar aan de andere kant vindt ook Maikel het maar al te leuk als Aukje leuke kleertjes aan heeft. En zeg nou zelf, dit kon ik toch niet laten hangen? 

Afgelopen vrijdag had ik een druk programma in mijn hoofd. Na het werk zou ik even snel een boodschap doen en daarna doorrijden naar huis om te stofzuigen, dweilen en ander ontzettend ondankbaar huishoudelijk werk te verrichten. Maar onderweg naar de Jumbo kwam ik langs Ter Stal, en daar hingen deze twee ontzettend leuke jurkjes! Van beiden hing er nog maar één, precies in Aukjes maat. Wat een geluk! De jurkjes waren maar € 17,99 dus ik was blij! Onderweg naar de kassa kwam ik deze leuke bijpassende maillots tegen. Ik hou er nooit zo van als maillots per twee stuks verpakt zitten, maar goed, volgens mij matchen ze wel allemaal. € 6, – voor twee maillots.  carnavalspak peuterDaarna wipte ik nog even, per ongeluk uiteraard, bij Big Bazaar naar binnen. En daar zag ik dit schattige prinsessenjurkje voor (ik geloof) € 7,- . Die kon ik toch ook niet laten liggen? Zeker niet omdat het hier bijna carnaval is. Hij was er ook in het blauw maar als ik dan toch voor fout ga dan doe ik het ook goed 😉 Grote kans dat Aukje de jurk niet aan wil (want zo is ze 😉 ) maar ik nam hem toch mee. Net zoals deze ontzettend gave onesie van Zeeman. Ze hadden ook nog andere varianten, maar ik vond dit de leukste voor Aukje. Hij was € 7,99. Lekker warm voor als we naar de carnavalsoptocht gaan kijken. En dan kan ik nu alvast beginnen met het proberen aan te krijgen van de pakjes, want dat is vaak nogal een dingetje bij Aukje.spijkerbroek peuterEen dag later ging ik nog even naar de stad. Bij H&M kocht ik deze leuke skinny jeans. Aukje draagt eigenlijk bijna nooit een spijkerbroek, maar ik vind het haar wel altijd leuk staan dus ik nam er gewoon twee mee. Die met sterren was € 14,99 en die zonder € 9,99. De broekspijpen zijn nog wel een beetje te lang maar die rollen we gewoon op 🙂shoplogAls laatste ging ik nog even bij Intertoys naar binnen om de nieuwe cd van K3 te scoren. Super fijn dat het een dubbel cd is, dan kan er één in de auto en één thuis in de radio. Ik ben benieuwd wat Aukje ervan vindt! Ook kocht ik deze memory. Niet perse om al meteen memory mee te spelen, maar Aukje vindt het ontzettend leuk om plaatjes aan te wijzen en te benoemen. En aangezien haar spraakontwikkeling niet heel goed is, leek me dit wel een goed spelletje om wat te oefenen. En wanneer ze eraan toe is natuurlijk ook gewoon om memory mee te spelen!

Ik ben goed geslaagd, al zeg ik het zelf! De nieuwe kleertjes zijn inmiddels gewassen, dus hopelijk kan ik deze week nog een paar leuke foto’s maken waarop ze de outfit aan heeft (en die zal ik dan op mijn Instagram delen)

Heb jij wel eens kinderkleertjes bij Ter Stal gekocht?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.