Deze Sinterklaas cadeaus kregen wij

cadeautjeOntzettend lief zijn wij dit jaar geweest… Jeetje wat zijn wij verwend zeg! Maar ja, dat kan ook bijna niet anders met drie van zulke lieve mensen hè 😉 . Ik laat vandaag niet alleen Aukjes Sinterklaas cadeaus zien, maar ook die van Maikel en mij. 

Elk jaar trekken wij met de familie lootjes. Het is de bedoeling dat je voor je lootje ongeveer drie cadeaus koopt, voor zo’n € 25,- tot € 30,-. Iedereen maakt braaf een lijstje zodat je altijd precies krijgt waar je om gevraagd hebt. We proberen dan ook om bij elk cadeau een gedicht te schrijven. Ik vind dat altijd super leuk om te doen! En zo leuk als op de avond zelf dan mijn gedicht wordt voorgelezen, dat vind ik eigenlijk nog leuker dan zelf lezen… Sinds Aukje erbij is koopt iedereen ook nog wat voor Aukje, als extra. Vandaar ook de enorme berg voor moppie…sinterklaas cadeausMaandag hadden we al pakjesmiddag bij de ouders van Maikel en daar kreeg ze de leuke piano, de Woezel en Pip vloerpuzzel, het spel Eendjesdans, snoepjes, een ontzettend leuk stapelbed en een speentje voor de pop die ze zaterdag zou krijgen. Zaterdag kwam daar nog eens een speelstofzuiger bij (precies dezelfde die wij ook in het groot hebben), een dekbedovertrek voor haar nieuwe bed, een “Maya de bij” duplo setje, de mini Chou Chou die ik won bij Nicole op haar blog, pop baby Annabel, klei, een aankleedpop, twee Woezel en Pip boeken, plastic speelringetjes en een K3 microfoon met muziekjes. Super leuk allemaal! Ze heeft zondag ook echt overal al even mee gespeeld.sinterklaas cadeausIk was ook erg lief geweest! Mijn zus en ik hebben altijd het geluk dat onze moeder voor ons altijd nog wat extra’s wil kopen, dus ik heb ook meer dan drie Sinterklaas cadeaus gekregen. Een fietsstoeltje voor achterop de fiets, omdat ze nu niet meer voorop past, de parfum Boss Nuit in geschenk set, een Dopper, een sleutelhanger in hartvorm met foto van Aukje, twee persoons ovenschaal, drie super leuke hangers voor in de kerstboom en een heleboel snoep, jammie! sinterklaas cadeausEn ook Maikel kreeg leuke cadeautjes, namelijk een barmat met eigen logo, twee nieuwe kerst huisjes voor zijn minidorp (een bratwurst hutje en een bierstube), een mes en ook nog snoep.

Wij kunnen er weer een jaar tegenaan hoor! Het was een super gezellige avond met leuke gedichten, veel gezelligheid en veel leuke cadeaus. Ik heb ervan genoten en Aukje ook dat weet ik zeker!

Krijg jij ook altijd cadeautjes met Sinterklaas of is het bij jullie echt een kinderfeest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.