Social media tijdens onze vakantie

Als blogger geef je dagelijks je volgers een kijkje in je leven. Ik post elke dag wel wat stories op Instagram, om de dag een foto op Instagram zelf (voorheen dagelijks) en schrijf daarnaast natuurlijk elke dag over de dingen die ons dagelijks bezig houden. En toch zijn er een aantal weken per jaar dat ik dit niet kan doen. Als wij op vakantie zijn dan wil ik dat namelijk niet op social media delen en dus moet ik een aantal dagen improviseren.

Tegenwoordig is zo’n beetje alles te vinden op het internet. Iedereen is er dagelijks mee bezig en niet alleen mijn familie en vrienden kunnen zo zien wat ik elke dag doe, maar ook anderen. Op zich helemaal niet zo erg want ik denk goed na over alles wat ik deel. Zo deel ik het dus heel bewust niet als we op vakantie zijn, want ook mensen die kwaad willen kunnen dit zien. En daar zitten we natuurlijk niet zo op te wachten.

En dus probeer ik zoveel mogelijk vooruit te schrijven, zodat ik in principe ook tijdens onze vakantie gewoon elke dag een blog kan plaatsen. Ook probeer ik al wat foto’s te maken voor op Instagram, al vind ik dat vaak wel lastig. En soms deel ik dan ook gewoon oude foto’s of juist foto’s waarop de omgeving niet zo duidelijk zichtbaar is. En als het goed is heeft niemand dan in de gaten dat wij ondertussen lekker op vakantie zijn.

Des te groter (en leuker) is de vakantiespam als we terugkomen. Dan zet ik namelijk met terugwerkende kracht alsnog alles online. Je hebt het misschien wel gemerkt twee weken geleden haha.

Deel jij het op social media als je op vakantie bent? Of doe je net als ik, alsof je gewoon thuis bent?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.