Sinterklaastip #3: Swim to me puppy

swim to me puppy“Mama die wil ik!” Een veel gehoord zinnetje de laatste tijd. Bij elk reclameblok wordt dit wel een paar keer geroepen. Zo ook bij de reclame van de Swim To Me Puppy van Little Tikes. En ik kon haar geen ongelijk geven, wat een leuk ding!

De laatste tijd is Aukje nogal een gelukspoeperd. Ze is namelijk jarig geweest, Sinterklaas heeft al het nodige gebracht en zal ook met pakjesavond weer het één en ander brengen en dan heeft ze ook nog eens een bloggende moeder, waardoor ze ook zo nu en dan eens wat extra’s krijgt. Bofkont! Ook dit keer had ze weer geluk, want de Swim To Me Puppy die ze zo leuk vond was al onderweg om getest te worden. swim to me puppyDe puppy kwam binnen en Aukje was al meteen enthousiast. Ik ook overigens, wat hij was groter dan ik had verwacht en zag er zo ontzettend schattig uit met zijn halve zwarte oortje. We haalden alles uit de verpakking en ontdekten als eerste dat de puppy ook gezellig met je mee kan wandelen. Doe hem het bijhorende riempje om, druk op de knop bij zijn halsband en hij wandelt zo met je mee. Wandel overigens niet te snel, want dan kan Puppy je niet bijhouden 😉

Maar de Swim To Me Puppy kan natuurlijk ook zwemmen. Met zijn schattige duikbril op hoef je hem alleen maar in het water te laten zakken en de rest gaat vanzelf. Op de pup zit namelijk een sensor, zodra deze het water raakt gaan de pootjes vanzelf op en neer en kan hij zwemmen. Super leuk! Aukje vindt het vooral hilarisch als hij tegen haar aan blijft zwemmen, want sturen kan de pup niet 😉 Geadviseerd wordt overigens om hem alleen in water zonder zeep te gebruiken, maar dat is geen probleem wat mij betreft. Eerst even lekker spelen en zodra je zeep gaat gebruiken haal je puppy weer uit het water.swim to me puppyAls je de pup uit het water tilt, dan loopt het water vanzelf uit de gaatjes die onderin zijn buikje zitten. In principe stoppen de pootjes dan ook met bewegen, maar als dat niet zo is dan hoef je alleen maar even de sensor af te drogen en je puppy staat weer stil op het droge. Ik vond altijd dat er maar weinig leuk badspeelgoed te vinden was voor kleuters, maar deze Swim To Me Puppy is een echte aanrader!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.