Update: 2 maanden glasvezel, hoe gaat het nu? *

glasvezel internet

“Straks lig je de hele dag series te bingen hoor.” Ik lachte het elke keer weg als iemand dit weer tegen me zei. Ik was het leven zonder fatsoenlijk internet zo gewend, ik zou heus niet ineens de hele dag voor de televisie gaan liggen, toch…?

Eindelijk glasvezel internet

Twee maanden geleden schreef ik het al, we kregen eindelijk glasvezel internet! Veel mensen zegt dat misschien niet zoveel, maar voor mij betekent het dat ons internet voortaan niet meer binnenkomt met 3 mbps maar met 600 mbps en dat ik dus voortaan ook gewoon via de WIFI op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en YouTube terecht kan. Ook het kijken van films en series via bijvoorbeeld Netflix of Videoland was iets wat we eerst niet konden, maar tegenwoordig dus wel!

Update na twee maanden

Inmiddels zijn we dus twee maanden verder en kan ik vertellen dat we nog steeds geen Netflix verslaafden zijn haha. Sterker nog, we hebben nog steeds geen abonnement en missen het vooralsnog niet. Wel heb ik een Videoland abonnement maar ook daarvan vergeet ik regelmatig dat ik het heb. Ik begon met het kijken van The Handmaid’s Tale maar dan vooral op momenten dat ik ook andere dingen deed, zoals de was vouwen bijvoorbeeld. Een enkele keer keek ik ook tijdens het koken, maar dat kwam mijn avondeten niet ten goede. Ook deed ik een poging om GTST vooruit te kijken, maar inmiddels loop ik zo hopeloos achter dat ik daar ook maar mee gestopt ben. En iedereen weet dat je ook eigenlijk niks mist als je twee maanden niet kijkt πŸ˜‰

Nog niet verslaafd

En nu? Nu heb ik na twee maanden pas net seizoen 3 van The Handmaid’s Tale afgekeken. Ik ben gewoon niet zo goed in niks doen en een serie kijken. Nou heb ik het de laatste weken ook wel erg druk gehad met van alles en nog wat, dus misschien komt het nog. Maar op dit moment kom ik er gewoon niet aan toe. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de kinderen. Ook zij hebben in totaal denk ik maar twee of drie keer iets gekeken via Videoland en that’s it. Nou is het natuurlijk ook niet echt het seizoen om binnen te zitten en televisie te kijken, dus wie weet hoe we er in november bij zitten πŸ˜‰

Super fijn!

Ben ik dan wel blij met het glasvezel internet? Absoluut! Zeker voor mijn blog is het gewoon heel erg fijn dat we nu snel internet hebben. Ik kan berichten voor Instagram inplannen via Facebook (kon ik voorheen niet), ik kan foto’s via WeTransfer verzenden binnen een paar minuten in plaats van binnen vier uur en ook de meisjes vinden het fijn dat ze weer lekker op de tablet naar de Zoete Zusjes en Bibi kunnen kijken. En ook voor de Hoeve is het super fijn dat we nu eindelijk gratis WIFI aan kunnen bieden, zelfs in de speelschuur! Dus lekker werken terwijl de kinderen spelen? Dat kan voortaan dus ook bij ons!

Twijfel jij of jouw internet ook sneller kan? Doe dan de glasvezel check en je komt er vanzelf achter. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.