Vandaag ben ik jarig!

Lang zal ik leven… Hieperdepiep hoera voor mezelf, want vandaag ben ik 33 geworden! Ik vier mijn verjaardag vandaag niet echt, maar ik ga wel wat gezellige dingen doen!

Mijn eigen verjaardag, eigenlijk vind ik het als een klein kind zo leuk. Stiekem hoop ik dat ik enorm verwend word door manlief en de kids en vind ik ook echt dat ik niks hoef te doen. Maar in werkelijkheid is het nou eenmaal anders (welkom in het leven van een vrouw wiens man een eigen zaak heeft) en dus ben ik gewoon alleen met de kindjes en moet ik gewoon, net zoals altijd, alles zelf doen. De eerste jaren hoopte ik nog op een soort verrassing, inmiddels weet ik wel beter en zorg ik gewoon zelf dat het een leuke dag wordt.

Voordat we kinderen hadden vierde ik mijn verjaardag nog wel eens, tegenwoordig vier ik het samen met Aukje, rondom haar verjaardag. Het draait dan natuurlijk helemaal om Aukje en dat is ook goed. Om de één of andere reden vind ik het vieren van mijn verjaardag niet zo leuk ofzo, terwijl ik het dus eigenlijk wel heel erg leuk vind om jarig te zijn. Een beetje krom, ik weet het, maar ik kan het ook niet goed uitleggen. Ook dit jaar ben ik weer in de vakantie jarig dus zowel Aukje als Emmi zijn gezellig heel de dag thuis en we gaan dus fijn samen leuke dingen doen.

Eerst gaan we gezellig met een vriendin en haar kinderen naar de speeltuin. Ik neem gewoon zelf wat lekkers mee en dan komt het vast goed. Dan komt in de middag een andere vriendin en ’s avonds ga ik lekker met Maikel uit eten. Zo heb ik toch een hele gezellige dag en ga ik waarschijnlijk met een veel te volle en opgeblazen buik naar bed. Maar dat is niet erg, want ik ben jarig en als je jarig bent dan mag alles, toch? 😉

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.