Verrast met (alweer) een date night

Op de tv verschijnt een voorstukje van het concert van de Vrienden van Amstel Live. Ik kijk Maikel aan en zeg dat ik daar ook nog graag een keer naartoe zou willen, alleen is het altijd zo snel uitverkocht. Een dag later kijkt Maikel me met een mysterieuze blik aan. “Heb je iets te doen over drie dagen?”

Ik ben gek op gezellige concerten, optredens en feestjes. Verschillende keren ben ik bij de Toppers geweest en in de zomer gaan we regelmatig naar leuke festivals. De Vrienden van Amstel Live staat al jaren op mijn verlanglijstje, maar het is nou niet bepaald makkelijk om kaartjes te scoren. Elke keer als de kaartverkoop begint, heb ik het niet in de gaten en zodra ik er erg in krijg, is het alweer uitverkocht. Schiet niet echt op dus.

Deze week was er een stukje op tv over de Vrienden van Amstel. Ik moet toegeven dat ik het niks vind om dat thuis vanaf de bank te bekijken, maar zo in de Ahoy lijkt me dat geweldig. Ik zeg tegen Maikel dat ik daar zo graag een keer naartoe ga en daar blijft het bij. Maikel is namelijk iets minder gek op concerten en festivals 😉 Maar een dag later komt hij ineens bij me. “Waar wilde jij ook alweer naartoe?” Hij legt de kaartjes voor mijn neus. Ik moet even goed kijken en dan zie ik het. De Vrienden van Amstel Live!

De kaartjes zijn voor maandag 28 januari. Ik kijk in mijn agenda en ik kan. Snel app ik mijn moeder en nog voordat ik alles heb uitgelegd stelt ze voor om haar afspraak met haar vriendin te verzetten. Dat is gelukkig niet nodig, Emmi is alweer weg voordat haar vriendin komt. Oppas voor Emmi is geregeld. Maikel belt zijn moeder en ook Aukje kan terecht. Alles is geregeld dus onze tweede date night van 2019 is een feit, jeej!

En zo zaten we afgelopen maandag dus met z’n tweetjes in de auto, onderweg naar Rotterdam. We hadden een ontzettend gezellige avond, zongen de longen uit ons lijf, en vielen na afloop als een blok in slaap omdat we dit niet meer gewend zijn haha. Maar wat een top avond was dit. Onze tweede date night van 2019. En hopelijk mogen we volgend jaar weer gaan, want ik vond het toch wel echt voor herhaling vatbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.