Verwen jij je partner?

De man werkt en de vrouw is thuis om het huishouden te doen en voor de man te zorgen. Zo is het natuurlijk al een tijdje niet meer, maar vroeger ging het wel degelijk zo. Het leven van de vrouw stond zo’n beetje in het teken van het zorgen voor de man. En dat bracht mij op het idee voor deze nieuwe tag “Verwen jij je partner?”

  1. Hoe vindt hij zijn was in de kast? Zoals hij het in de was heeft gegooid. Als Maikel bijvoorbeeld zijn polo’s binnenstebuiten in de was gooit, dan hang ik ze ook binnenstebuiten op en krijgt hij ze ook zo opgevouwen in de kast. Hij vindt dit zelf overigens prima, dus ik ga er vooral niet meer moeite voor doen dan nodig is. Heb mijn tijd wel beter te besteden πŸ˜‰
  2. Wie smeert zijn boterhammen? Een paar jaar geleden ontdekte ik dat Maikel maar weinig eet op een dag. Dus ik besloot, lief als ik ben, om zijn boterhammen te smeren. Toen ik meerdere keren de broodtrommel na twee dagen nog op zijn bureau zag staan, onaangetast wel te verstaan, was het zo over. Nu zorgt hij maar voor zijn eigen lunch…
  3. Kook je wel eens iets wat hij erg lekker vindt maar wat jij zelf niet graag eet? Jawel maar niet meer zo vaak als voordat we kinderen hadden. Nu hou ik sneller rekening met de kinderen dan met Maikel eerlijk gezegd.
  4. Wie strijkt zijn overhemden? Ik heb het geluk dat Maikel elke dag een werkpolo draagt. Deze strijk ik niet. Die enkele keer dat hij een overhemd aantrekt dan strijk ik het voor hem. Ik geloof eerlijk gezegd dat hij zelf nog nooit een strijkbout aan heeft geraakt, dus voor onze veiligheid is dat misschien ook wel het verstandigste πŸ˜‰
  5. Wie regelt er wat te drinken ’s avonds als jullie beiden op de bank zitten? Maikel. Ik zit eigenlijk elke avond met de laptop op schoot (en ben stiekem ook gewoon te lui om op te staan) dus Maikel is eigenlijk altijd degene die dat doet. En sowieso is Maikel trouwens nooit te beroerd om iets voor me te pakken, dus hierin verwent hij mij wel eerlijk gezegd.
  6. Ga je ’s ochtends wel eens met de kindjes naar beneden zodat hij uit kan slapen? Nee maar dat komt vooral ook doordat Maikel elke dag moet werken en we dus toch allebei ons bed uit moeten.
  7. Koop je altijd een cadeautje met speciale dagen? (vaderdag, verjaardag, huwelijksjubileum…) Dat deed ik wel altijd, maar aangezien hij zelf wat minder attent is met die dingen ben ik er ook maar mee opgehouden.
  8. Verras je hem ook wel eens spontaan en zo ja, waarmee? Eerlijk gezegd komt dat er niet meer zoveel van. Het lijkt me leuk om spontaan een keer een avondje weg te gaan als verrassing alleen is dat altijd erg moeilijk met zijn werk. En cadeautjes voor Maikel vind ik altijd erg moeilijk, omdat hij geen grote snoepkont is, hij thuis geen bier drinkt en verder sowieso maar weinig nodig heeft ben ik altijd al blij als ik iets bedacht krijg voor zijn verjaardag en voor de feestdagen.
  9. Ruim je zijn zooi op? Ja, als ik op wil ruimen dan ruim ik alles op, dus zooi van de kindjes, van mezelf en ook van Maikel. Scheelt dat hij veel werkt en de meeste rommel niet bij hem vandaan komt.
  10. Geef je hem wel eens een uitgebreide massage terwijl je daar eigenlijk geen zin in hebt? Ik wacht nog steeds op mijn massage… πŸ˜‰ Daarna is hij weer aan de beurt haha.

Wil je deze tag overnemen? Dat mag! Vermeld je dan wel even dat hij van mij komt πŸ™‚ Verder tag ik Janske en Marieke om hem ook in te vullen.

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.