Zussenliefde

zussenliefde

“Kom maar Emmi, ik hou je wel vast.” Hoewel onze meiden 3,5 jaar schelen, spelen ze steeds meer met elkaar. En de laatste dagen kan ik dan ook niks anders doen dan ontzettende verliefd naar ze kijken…

Toen Emmi nog een baby was, vond Aukje haar wel leuk, maar ze kon er natuurlijk niet zoveel mee. Nu wordt Emmi over een paar maanden alweer 2 en ik merk dat Aukje haar steeds leuker gaat vinden. Emmi kan meer, praat meer, doet meer en durft meer, tot grote hilariteit van Aukje.

Zondag hadden we alvast kerstdiner bij mijn familie. Toen we ’s avonds naar huis gingen en ik Emmi haar schoentjes aan wilde doen, weigerde ze. Mijn zus probeerde het nog maar helaas. Totdat Aukje het aanbood, zij mocht het wel. Het zag er zo schattig uit en vervolgens deed Aukje er nog een schepje bovenop door ook nog Emmi haar jas aan te trekken. Zo lief!

Een dag later wilde de meisjes even in de speelschuur spelen. Ik gaf toe en zo gingen ze enkele keren samen van de glijbaan. Ineens rende Aukje weg, om even later terug te komen met een autootje. Ze liet Emmi voorop, tussen haar benen en zo reden ze samen weg. Echt, ik smolt! Zo ontzettend lief!

Nou kan ik het natuurlijk niet laten om ook weer even het slaapliedje te benoemen (mocht je die gemist hebben, in mijn highlights op Instagram kan je hem nog bekijken) en ook steeds vaker spelen ze echt samen. Je kan merken dat vooral Emmi groter wordt en dat ze steeds meer aan elkaar hebben. Emmi doet Aukje de hele tijd na, loopt achter haar aan en laat zich maar al te graag door Aukje vertellen wat ze moet doen.

Ze nemen het voor elkaar op, ook tegenover mij en zo zijn er de laatste tijd dus steeds meer super schattige momenten tussen de zusjes. Zo zo zo lief! En dan kan ik niks anders dan met verliefde ogen naar ze kijken en verzuchten hoe ontzettend trots en ontzettend blij ik met ze ben. Wat een heerlijke meisjes hebben we toch <3

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.