Aukjes verlanglijstje (cadeautips derde verjaardag)

verjaardagOver een maand is het alweer zover, Aukjes derde verjaardag. En ze zit nu in een leeftijd dat ze zelf dingen op de televisie voorbij ziet komen en dan heel enthousiast roept “ik wil die mama!”. Tijd om een verlanglijstje op te stellen…

Al gevraagd aan familie, vrienden en de goedheiligman 😉

  • Een paarse Teletubbie. Nou ja, ze zeurt zelf al twee weken om een “blauwe teletubbie” maar ze bedoelt toch echt de paarse haha. Lang leve de televisiereclames…
  • Frozen puzzels. Sinds kort is Aukje dol op Frozen. Ze was al dol op puzzelen, dus dit is het ideale cadeau!
  • Frozen edukit. Een koffer met vier leuke Frozen spellen. Memory, domino, een puzzel en blokken. Ideaal om ergens mee naartoe te nemen!
  • Poppenhuis. Ik wil dolgraag een poppenhuis voor Aukje en ik denk dat het deze gaat worden. Erg duur, maar grote kans dat hier jaren mee gespeeld gaat worden. Zeker nu er nog een meisje onderweg is. Lekker groot, fijn voor in de woonkamer 😉

verjaardagNog aan niemand gevraagd…

  • Een spiegeltje. Aukje vindt het heerlijk om zich, net als mama, op te maken. Ze heeft een nep make-up setje waar geen kleur vanaf komt, maar nu staat ze dus steeds te tutten voor mijn spiegeltje. Bij de Xenos heb ik leuke, kitscherige spiegeltjes gezien voor weinig geld. Kan ze lekker haar gang gaan.
  • Disney dvd’s, zoals bijvoorbeeld Rapunzel. Aukje is dol op de film Frozen, maar eerlijk gezegd ben ik die wel een beetje beu nu. Ik vind lang niet alle Disneyfilms geschikt voor Aukje (denk aan die enge Ursula bij de kleine zeemeermin bijvoorbeeld) maar er zijn wel een aantal leuke. En als er een prinses in zit dan is het bij Aukje al snel goed 🙂
  • Een echte fiets. Uiteraard nog even met zijwieltjes haha. Kan ze straks in april lekker meefietsen als we gaan wandelen met mini.
  • Assepoester knuffel. Sinds ons laatste bezoekje aan de Efteling sjouwt Aukje overal haar Roodkapje knuffel mee naartoe. En van de week bedacht ze ineens dat ze ook een Assepoester knuffel wil. Kan geregeld worden! Nemen we die gewoon mee bij ons volgende bezoekje aan de Efteling.
  • Frozen quizzy. Een leuk en educatief spel in quizvorm. Uiteraard in het thema Frozen haha. Met de pen moet ze het juiste antwoord aantikken en aan het geluid kan je horen of het goed is of niet.

Dit is tot nu toe Aukjes verlanglijstje voor haar derde verjaardag (en voor Sinterklaas). Misschien had je al in de gaten dat eigenlijk alles van Frozen wel goed is haha. Heb jij nog leuke aanvullende tips voor een derde verjaardag? Ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.