Review Baby Born Surprise

Baby Born Surprise

“Mama is die voor mij?” Het leven van een bloggerskind is niet altijd makkelijk hoor. Zodra er pakketjes binnen komen moet je altijd maar afwachten of het wel voor jou is en als je dan iets leuks ziet dan moet je ook nog eens wachten totdat mama eindelijk foto’s heeft gemaakt. Maar als je dan eindelijk mag beginnen met uitpakken, dan is het ook een echt feestje!

Baby Born Surprise

Baby Born Surprise

Er is tegenwoordig ontzettend veel surprise speelgoed verkrijgbaar. Een enorme hit bij kinderen, want niks leuker en spannender dan het uitpakken van iets waarvan je nog niet weet wat erin zit. Baby Born komt daarom nu met iets nieuws, de Baby Born Surprise. Een leuke nieuwe verrassing die in maar liefst 12 verschillende varianten komt. En aan Aukje de eer om hem uit te pakken!

Baby Born Surprise
Baby Born Surprise

Hoe werkt het?

Als eerste verwijder je de stof van de surprise. Je komt dan al snel je slapende baby tegen in zijn cocon. Als je de cocon opent dan kan je de baby eruit halen. Zijn oogjes zijn dan nog steeds gesloten. Als je voorzichtig met een vochtige doek over de oogjes heen wrijft, dan gaan ze vanzelf open. Let op, dit is een eenmalige functie! Zijn de oogjes eenmaal open dan kunnen ze niet meer dicht. Vanaf dat moment is je baby wakker en kan je ermee spelen. Je kan de luier af doen en je baby de fles geven. En de baby kan ook echt plassen, zoals we gewend zijn van alle andere Baby Born poppen. Zo leuk! Leuk extraatje, zodra de luier van de baby nat wordt, krijgt hij een leuke print.

Baby Born Surprise
Baby Born Surprise

Geboortecertificaat

Bij elke Baby Born Surprise zit een geboortecertificaat. Hierop kan je alle kenmerken van je baby invullen, zoals welk patroon de luier krijgt, welke cocon er bij je baby zit en hoe het flesje eruit ziet. Ook zit er een overzicht bij met alle Baby Born Surprises, zodat je ze allemaal kunt verzamelen.

Baby Born Surprise
baby born surprise 2
Baby Born Surprise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.