Review Bigger Surprise

bigger surprise

“Lang zal ze leven!” Vorige week was Aukje jarig, we vierden dit op de dag zelf maar heel klein, met z’n viertjes in ons vakantiehuisje. Ze mocht nog voor het ontbijt haar cadeau uitpakken en haar ogen werden enorm bij het zien van deze L.O.L. Bigger Surprise. Schot in de roos dus!

Ruim een maand geleden maakte Aukje voor het eerst kennis met de L.O.L. surprise gekte. Al eerder zei ze dat ze de L.O.L. ballen zo leuk vond, maar ze had er nog nooit eentje van mij gekregen. Totdat er een perspakketje binnen kwam. Hierin zaten maar liefst twee L.O.L. surprise Under Wraps en Aukje was verkocht. Met moeite kon ik de tweede achter houden voor de winactie, want ze vond alleen het uitpakken al een feestje! Maar in de tussentijd is er stiekem nog eentje binnen gekomen en die mag ik dus vandaag nog weggeven!

lol bigger surprise

Maar voordat het zover is wil ik eerst nog iets vertellen over dat geweldige verjaardagscadeau van Aukje. Want na die eerste L.O.L. surprise was ze besmet met het L.O.L. virus. Bij elke reclame, in elk speelgoedboek en in elke winkel kreeg ik te horen hoe graag ze nog een surprise zou willen. Met haar verjaardag en Sinterklaas in aantocht, kon ik me gelukkig inhouden, maar ik maakte dat allemaal in één klap goed met deze enorme L.O.L. koffer, de Bigger Surprise. Een koffer met maar liefst 60 nieuwe verrassingen erin!

Nog voordat Aukje naar school ging werden de eerste surprises al uitgepakt. In kon haar nog net op tijd tegenhouden en haar ervan overtuigen dat ze de rest echt pas na schooltijd uit kon pakken, want het uitpakken is nog wel een klusje. Sterker nog, Aukje is er twee dagen mee bezig geweest! Zodra ze de dag na haar verjaardag wakker werd ging ze naar beneden om in alle rust alle surprises uit te pakken. Lekker in haar eentje en zonder kleine zus die er steeds vandaar ging met de spullen. Want ook Emmi is nogal gecharmeerd van de verpakkingen van de L.O.L. surprises, die plastic ballen. Met het handvat eraan zijn het net tasjes en daar is Emmi dol op!

lol bigger surprise

Maar goed, terug naar de Bigger Surprise. Als je de koffer opent dan kom je verschillende lagen met surprises tegen. Sommige met de bekende “ritssluitingen” anderen gewoon in een bakje met een laag papier er overheen en weer anderen in plastic zakjes. Dan komen we meteen bij een nadeel van de Bigger Surprise, de enorme hoeveelheid plastic die er vanaf komt. Gelukkig hebben we thuis een speciale prullenbak voor plastic, dat maakt het weer een beetje goed. Oké, een heel klein beetje dan.

Maar nadat Aukje dus eindelijk klaar was met uitpakken, wat op zich dus al een feestje is, was ze laaiend enthousiast. Ze pakte meteen haar L.O.L. surprise poppetjes erbij die ze al eerder kreeg en begon meteen met verkleden en spelen. Super leuk! Ook het vriendinnetje dat gisteren kwam spelen was erg onder de indruk en vond de poppetjes super. Top cadeau dus, als je het mij vraagt! De L.O.L. Bigger Surprise is onder andere hier te koop en kost € 84,95.

Wat zit er allemaal in?

  • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, elk met 7 verrassingen
  • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet met 7 verrassingen
  • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister met 5 verrassingen
  • 12 Plastic haarstijlen
  • 6 Haarstijlen om te borstelen
  • 6 Gezichtsmaskers
  • 10 Extra accessoires
  • Spy Glass
  • Sticker
  • 1 Draagtas met hengsel

LOL eye spy underwraps

Ik geef vandaag dus geen Bigger Surprise weg, maar wel een L.O.L Surprise Eye Spy Series Underwraps. Als je het mij vraagt één van de leukste L.O.L. Surprises tot nu toe. Deze krijg je namelijk niet zomaar open, hiervoor moet je eerst de juiste codes opzoeken met het speciale Spy Glass. Super leuk en perfect als extraatjes voor 5 december.

WIN!

Wil jij deze leuke L.O.L Surprise Eye Spy Series Underwraps winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 29 november. Op 30 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Nikky! Heel veel plezier ermee!

Doe je ook al mee met deze winacties van mijn mega winweek:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.